Kraljevčani, dokažite se! U vašem gradu igraju Srbi i Hrvati u martu!

Međunarodna teniska Federacija odobrila je domaćinstvo Kraljevu za meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa

  • 1

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske biće definitivno odigran od 6. do 8. marta u Kraljevu.

Srbija, kao domaćin izrazila je želju da ovaj susret bude odigran u Kraljevu, a konačnu odluku o tome doneo je ITF (Međunarodna teniska Federacija) koja je vlasnik Dejvis kup takmičenja.

Dejvis kup komitet je nedavno pregledao molbu Teniskog saveza Srbije u kojoj stoji da je želja NIS Dejvis kup tima Srbije da meč prvog kola Svetske grupe 2015. bude odigran u Kraljevu i glasali su pozitivno na ovaj predlog TSS.

FOTO: TANJUG / JAROSLAV PAP FOTO: TANJUG / JAROSLAV PAP

"Ovom prilikom se zahvaljujemo načelniku raškog okruga Nebojši Simonoviću i gradonačelniku grada Kraljeva Tomislavu Iliću na pruženoj podršci i želji da se ovaj meč odigra u Kraljevu i s obzirom na iskazani entuzijazam, nakon više sastanaka, uvereni smo da će ovaj meč proteći u sjajnim uslovima i atmosferi," ističe se u saopštenju TSS.

"Zahvalnost i ITF-u na ovako donetoj odluci, gde su prepoznali interes i želju TSS da ovakve mečeve igra i u manjim gradovima, što će doprineti popularizaciji tenisa u Srbiji. Stoga pozivamo sve navijače Srbije da dođu u Kraljevo i podrže našu NIS Dejvis kup reprezentaciju," zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tajfun kv

    13. januar 2015 | 17:52

    7 kraljeva je ovde krunisano,nemamo mi kome da se dokazujemo,mi ne gresimo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA