KOŠARKAŠ GALATASARAJA: Voleo bih da je Marko Ivković živ i da uživa u košarci!

- Osuđujem sukobe koji su se desili u Istanbulu i takvim stvarima nije mesto u sportu - rekao je Guler

  • 6

Kapiteni Crvene zvezde i Galatasaraja Luka Mitrović i Sinan Guler apelovali su na navijače da predstojeće utakmice između dva tima proteknu u najboljem redu, kako se dešavanja uoči prethodnog duela u Istanbul kada je nastradao Marko Ivković nikad više ne bi ponovila.

- Najbolji način da se oda počast Marku je da svi zajedno, igrači i navijači, učinimo sve da se takve stvari ne ponove. Nasilje ne sme da bude na sportskim terenima i moramo da se fokusiramo samo na košarku. Uživanje je igrati u Evroligi i takmičiti se velikim timovima - rekao je Mitrović u intervjuu za sajt Evrolige.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Njegov kolega iz turskog tima Guler poručio je da nasilju nema mesta u sportu i osudio indidente u Istanbulu kada je ubijen navijač crveno-belih.

- Osuđujem sukobe koji su se desili u Istanbulu i takvim stvarima nije mesto u sportu. Voleo bih da se to nije desilo kako bi Marko nastavio da gleda košarku i izrazio bih saučesće njegovoj porodici i prijateljima. Ne sme da bude nasilja, ukoliko mislimo da održimo košarku - naveo je Guler.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kako je navedeno na sajtu elitnog takmičenja, Evroliga je u prethodnom periodu blisko sarađivala sa oba kluba kako bi novi dueli u Beogradu i Istanbulu prošli bez incidenata.

Utakmica trećeg kola Top16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Galatasaraja igra se sutra u KOMBANK areni od 21 sat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    15. januar 2015 | 16:15

    Samo me zanima kako je MUP zabranio Grobarima da idu na vaterpolo,gde je kapacitet 1.500 ljudi,a nama je dozvoljeno da idemo gde cemo biti preko 20.000.Grobari su ispali skroz fer,cak njih 1500 je bilo na Markoboj sahrani...

  • Red killer:)

    15. januar 2015 | 15:49

    Samo da kazem da on idalje uziva u kosarci !

  • Megi

    15. januar 2015 | 16:51

    Podrska kapitenu G.saraja, ako je iskren naravno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA