Udovičić u Areni: Poručimo svima da nasilju nema mesta u sportu!

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovaće večeras košarkaškom meču između Zvezde i Galatasaraja

  • 0

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovaće košarkaškom meču između Zvezde i Galatasaraja.

Ministar je juče, u ime Vlade Srbije, uputio apel navijačima Zvezde da pre, tokom i nakon košarkaškog meča sa Galatasarajem, svojim dostojanstvenim ponašanjem pošalju snažnu poruku pravog ferpleja i sportskog navijanja.

- Moramo da pokažemo dostojanstvo i pravo sportsko navijanje. Apelujem na sve navijače da pre, tokom i nakon utakmice, svojim ponašanjem pošalju poruku da za nasilje nema mesta u sportu i da tragičan događaj, kao što je ubistvo Marka Ivkovića, više nikada i nigde ne sme da se ponovi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Država Turska je učinila sve da se ovaj slučaj reši, uhvatila je Markovog ubicu, a na državi Srbiji je zadatak da garantuje bezbednost svima u Areni - rekao je Udovičić.

- Preduzete su sve neophodne mere kako bi meč protekao bez problema, uključene su sve bezbednosne službe na nivou Republike i Beograda, povećan je broj ljudi u obezbeđenju. Još jednom, apelujem na sve navijače Zvezde da fer i sportskim ponašanjem i uzdržavanjem od incidenata pomognu svom timu u sutrašnjoj utakmici - poručio je ministar Udovičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA