Trener Galatasaraja: Publika je bila besprekorna!

Osećam se izuzetno bezbedno od sletanja u Beograd, uverio sam se kakav su Srbi narod, rekao je Ergin Ataman

  • 4

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom da je ključ uspeha bilo zaustavljanje Luke Mitrovića i agresivna igra na centru Bobanu Marjanoviću.

Gosti iz Istanbula slavili su večeras u Kombank areni rezultatom 74:65, u 3. kolu E grupe Top 16 faze Evrolige.

Ataman je istakao i da je publika bila besprekorna u Areni uprkos zviždanju i provokacijama sa bacanjem svinjiskih papaka na teren.

A kasnije je zapaljen i dres Galatasaraja.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Uspeli da zaustavimo Mitrovića, a bili agresivni na Marjanoviću koji nam zadavao mnogo problema. U prvom poluvremenu bili smo uplašeni, imali prazan hod, ali smo u nastavku bili daleko bolji - izjavio je Ataman posle meča.

On je dodao da je Crvena zvezda mlad i snažan tim, koji je na kraju morao da se pomiri sa razočaravajućim porazom, pohvalivši atmosferu u dvorani.

- Publika je bila besprekorna. Osećam se izuzetno bezbedno od sletanja u Beograd, uverio sam se kakav su Srbi narod. Želja mi je da kada budem sledeći put dolazio ovde da doživim takođe dobar prijem, još bolji nego danas-  poruddio je Ataman.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je ponovio da mu je mirna savest zbog reči koje je izgovorio nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u novembru u Istanbulu, istakavši da u tom trenutku znao šta se dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA