RADONJIĆ: Nije nam prijao poraz od Galatasaraja, a sada nam dolazi odlični Zadar

Trener Zvezde smatra da njegov tim mora da podigne nivo igre kako bi zadržao oreol nepobedivosti u regionalnom takmičenju

  • 38

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da mu nije prijao poraz od Galatasaraja u Top 16 fazi Evrolige i da ekipa mora da izvuče pouke iz tog meča ako želi da podigne nivo igre.

- Nije nam prijao poraz od Galatasaraja, nijedan poraz ne prija. Međutim, moramo da izvučemo pouke kako bismo igrali na nivou na kojem smo bili nekoliko meseci unazad. Neophodno je da podignemo nivo igre, budemo još bolji i nastavimo sa fantastičnim rezultatima u regionalnoj ligi - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir.

Foto: Marko Todorović        Foto: Marko Todorović

On je dodao da će Zvezda učiniti sve da nastavi pobednički niz u ABA ligi, iako je očekuje težak meč protiv Zadra.

- Ekipa Zadra je u odličnoj formi, sastavljena od iskusnih i mladih igrača. Nedavno su doveli Baraća. Nalaze se u seriji pobeda, savladali su Cedevitu, Partizan i Cibonu i sigurno da dolaze u sjajnoj su formi. Bez obzira na sve, želimo da slavimo i osvojimo nove bodove - rekao je Radonjić.

Utakmica Crvena zvezda - Zadar igra se sutra od 20.30 sati u hali Pionir.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    18. januar 2015 | 15:39

    Ostavka

  • Delija

    18. januar 2015 | 16:08

    Ne prija ni nama sto si i dalje trener Zvezde...Veoma ogranicen,limitiran,bez ideja,motivacije,taktike i svega ostalog sto jednog trenera cini velikim.Nazalost i ove godine ostajemo bez trofeja a minimalne su sanse da dogodine igramo evroligu.

  • The Rembrant Genovese

    18. januar 2015 | 15:21

    Koji sam ja meni kralj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA