UBILI 13 DEČAKA JER SU GLEDALI FUDBAL: Džihadisti ih pogubili jer su prekršili šerijatski zakon

Dečaci su navodno gledali meč Azijskog kupa između Iraka i Jordana na televiziji

  • 22

Džihadisti u iračkom gradu Mosulu  javno su pogubili 13 tinejdžera jer su gledali fudbal i time prekršili šerijatski zakon.

Dečaci su navodno gledali meč Azijskog kupa između Iraka i Jordana na televiziji, kada su ih primetili militanti Islamske države. Grad Mosul je pod njihovom kontrolom.

Streljački vod je pogubio dečake, i "sve je proteklo mirno", rekao je izvor a preneo "Njujork Post", koji dodaje da je "zločin" ove dece najpre bio izrečen preko razglasa.

"Tela ubijene dece su ostala na zemlji, a roditelji nisu smeli da priđu i odnesu iz straha da ih teroristi ne ubiju", piše isti list.

Utakmica Iran - Jordan (1:0) odigrana je 12. januara u Brizbejnu, Australiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan Petrov

    20. januar 2015 | 16:40

    Pa gde su te svedske sile da to spreče. Nerazumem kako mogu rusima da uvedu sankcije zato što su spasili stanovnike Krima od masakr a ove sponzuraju da nastave sa ovakvim zlodelima. Pa nek odu i istrebe ih. Sklonili su Navodno dva diktatora Da bi napravili njih par miliona. Koga oni više lažu. Nek odu u Moskvu da se poklone Rusima pošto su Rusi spasili svet od fašizma a ne zapad. Zapad je uzeo u svoje okrilje sve fašiste posle drugog svedskog rata. Mizerije.

  • ivan

    20. januar 2015 | 15:56

    STRASNOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • David

    20. januar 2015 | 18:54

    Kakva je to bolesna stoka. Pa gde si UN sto im neudjete kopneno i spasite te ljude zlotvora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA