Junajted želi štopera srpskog porekla koji navija za Zvezdu (VIDEO)

Kako mediji na Ostrvu prenose, želja Luja Van Gala u zimskom prelaznom roku jeste austrijski reprezentativac poreklom iz Beograda Aleksandar Dragović

  • 0

Mančester junajted želi da stvori novog Nemanju Vidića i već su se okrenuli ka Istoku gde su u Ukrajini pronašli ono što ih zanima, a to je štoper Dinama iz Kijeva Aleksandar Dragović.

Dragović je austrijski reprezentativac, ali vodi poreklo iz Beograda, te otuda i ne čudi što mu je omiljeni klub Crvena zvezda. Igračko ime napravio je u Bazelu, odakle je 2013. godine prešao u Dinamo.

- Životna želja mi je da obučem dres Zvezde, ali ne sada, već kad Zvezda bude bolja. Kao nekad - svojevremeno je govorio Dragović.

Kako je sam jednom istakao, dugo je čekao poziv Srbije, ali je naposletku zaigrao za reprezentaciju Austrije.

Za Dragovićeve usluge se interesuje i Vest Hem, ali je malo verovatno da bi Čekićari mogli da pokvare ovaj transfer, ukoliko ga Van Gal stvarno želi u timu.

Nikada nije krio da mu je Premijer liga životna želja, ali problem bi mogao da predstavlja odnos sa navijačima Đavola zbog izjave da mu je Arsenal omiljeni tim na Ostrvu.

Dragović je svojevremeno dva puta igrao protiv Junajteda dok je nosio dres Bazela. Bilo je to 2011. godine, kada su Švajcarci odigrali 3:3 na Old Trafordu, a kod kuće slavili sa 2:1 za prolaz u osminu finala.

Upravo na tom meču sredinom decembra Nemanja Vidić je doživeo tešku povredu na Sent Jakobu koja ga je duže odvojila sa terena.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA