Platiće kaznu jer će razmeniti dres sa Ronaldom!

Razmena dresova nakon utakmice nije uvek poželjna u španskoj Primeri

  • 0

Dok u madridskom Realu i Barseloni nemaju brige o trošenju novca, u ostalim klubovima Primere (ne svim) se na razne načine snalaze kako bi uštedeli neki evro u budžetu.

U manjim klubovima postoji ograničen broj dresova koji igrači nose, i ukoliko ih na kraju utakmica razmene sa protivnikom, dužni su da za isti plate klubu odštetu.

Tako je na primer sa Kordobom, kojaje u dosta lošoj finansijoj situaciji, a koja u narednom kolu igra sa madridskom Realom.

Florin Andone, napadač ovog kluba, i pored toga, želeće da razmeni dres sa zvezdom "kraljevića", Kristijanom Ronaldom.

- Hteo bih dres Real Madrida u subotu posle utakmice. Svi će kao i ja hteti da se menjaju sa Ronaldom, ali ako ne uspem ja da uzmem, želeo bih Naćov ili Arbeloin dres - rekao je Andone, koji je već platio kaznu jer je razmenio dres sa Luisom Suarezom, igračem Barselone.

- Pitao sam Suareza da li bi mi dao njegov dres, a on mi je odgovorio da bi, ukoliko on dobije moj. Bio sam ponosan što Suarez želi moj dres pa mi nije smetalo što ću platiti kaznu - poručio je Andone.

Real i Kordova sastaju se u subotu od 16 časova.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA