VUJOŠEVIĆ: Nismo bili dovoljno borbeni s obzirom na fantastičnu publiku

- Ovakva posećenost na utakmici Jadranske lige, po kiši, protiv Igokee, i to od 21 sat, želja je da se podrži košarkaski klub Partizan, koji je stavljen u veoma tešku poziciju i situaciju - rekao je trener Partizana

  • 5

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević smatra da je njegov tim teže nego što se očekivalo pobedio Igokeu.

Crno-beli su u Pioniru slavili rezultatom 74:65 i učvrstili se na četvrtoj poziciji tabele regionalne Jadranske lige.

- Očekivano smo dobili, ali teško. Večeras se osetilo odsustvo plejmejkera, a nismo imali potrebnu tenziju i borbenost, s ozbirom na fantasičnu posetu. Ovakva posećenost na utakmici Jadranske lige, po kiši, protiv Igokee, i to od 21 sat, želja je da se podrži košarkaski klub Partizan, koji je stavljen u veoma tešku poziciju i situaciju. Ja sam zahvalan na tome i nadam se da ćemo imati prilike da se revanširamo ove sezone - rekao je Vujošević na konferenciji za medije.

On je dodao da je ekipa Igokee bila borbena i da je pružila snažan otpor.

Tener Partizana naveo je da je Milenko Tepić propustio meč zbog toga što nije u potpunosti zalečio povredu leđa.

Foto: Tanjug/Oksana Toškic Foto: Tanjug/Oksana Toškic

- Ništa strašno, još mu se nije iščistio spazam na delu leđnog mišića i mislili smo da je ovo prilika da rešimo taj problem - objasnio je Vujošević.

Strelac ključne trojke u trenucima kada je Partizan slamao otpor protivnika, Mihajlo Andrić, rekao je da su crno-beli zabeležili važnu pobedu.

- Važna pobeda za nas, Igokea se odlično borila i iz te borbenosti i naše opuštenosti došla na koš zaostataka u poslednjoj četvrtini. Zahvalio bih navijačima na sjajnoj podršci i atmosferi -  kazao je Andrić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA