Čelsi izgubio od tima koji košta samo 7.500 funti (FOTO)

Trećeligaš Bredford je na Stamford Bridžu izveo postavu, računajući i klupu, u kojoj je samo jedan fudbaler plaćen dok su svi ostali stigli bez obeštećenja. Što svakako nije slučaj sa Plavcima

  • 5

Dugo Stamford Bridž nije video takvu sramotu kao što je poraz Čelsija od Bredforda u četvrtoj rundi FA kupa.

Nije ta sramota toliko velika što su Plavci lideri Premijer lige, a gosti članovi Lige 1, koliko činjenica da je postava Čelsija na tom meču vredela 200 miliona funti nasuprot 7.500 s druge strane.

Jer, Bredford je samo jednog fudbalera kupio za tu sumu, dok Žoze Murinjo nije štedeo novac, kao ni njegovi prethodnici.

Čak 99 miliona je sedelo na klupi Čelsija gde je Portugalac doživeo najveću sramotu u svojoj karijeri, dok je Fil Parkinson platio samo Džejmsa Hansona. Svi ostali su za džabe obukli ''žuto-crveni'' dres.

Ben Vilijams čak nije ni prvi izbor za golmana, a odlično je branio na Staford Bridžu. Izdanak je Junajtedove škole, a većinu karijere je igrao u Kruu i Kolčesteru.

FK Čelsi - FK Bredford FK Čelsi - FK Bredford

Kapiten Darbi je 2012. godine došao za džabe, kao i Rori Mekardl i Endrju Dejvis. Godinu dana kasnije pojačao ih je Džejms Merediti, dok su prošlog leta stigli Lidl, Moraiš i Not.

Hakidej se nedavno priključio timu kao pozajmljen igrač, Sted je takođe na pozajmici, a Hansona smo već pominjali kao jedinog fudbalera koji je plaćen.

O fudbalerima Čelsija sve već znate, a jedino je Drogba došao bez provizije dok su Teri, Ake, Loftus-Ček i Kristijansen fudbaleri koji su ponikli u klubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red killer:)

    25. januar 2015 | 15:50

    Nije samo Celzi, i Mancester siti i tontehem su izgubili od glubova iz trece druge lige :O ahaha kakv smajli

  • Zoran

    25. januar 2015 | 16:31

    Namestaljke alu su debelo naplatili od kladionica

  • Dus

    25. januar 2015 | 17:20

    Moraju se uzeti neke pare na kladionici pa da se i ove godine mogu trošiti milioni,odavno sport nije sport,nažalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA