SRPSKI ZET JE ALKOS: Švajnija od pića odvikavala Angela Merkel!

Nemačka kancelarka imala veliku ulogu u spašavanju karijere veziste Bajerna i kapitena Pancera

  • 6

Srpska teniserka Ana Ivanović trenutno uživa u ljubavi sa reprezentativcem Nemačke Bastijanom Švajnštajgerom, ali pitanje je da li bi ovaj par danas bio zajedno da Angela Merkel davne 2008. godine nije uticala na život veziste Bajerna.

Naime, Švajnštajger je nekoliko puta hteo da digne ruke od fudbala i uživao je u opijatima i provodima sa devojkama, ali ga je iz ''propasti'' trgla nemačka kacelarka tokom EP 2008. godine.

- Ušla je u svlačionicu pre meča s Portugalom i počela da mi drži lekcije. Rekla mi je da se trgnem i prestanem da pravim gluposti. Bio sam šokiran - ispričao je Bastijan nakon što je pre toga zaradio isključenje protiv Hrvata.

Te reči su urodile plodom jer je Švajnštajger dao gol i zabeležio asistenciju na pomenutom meču. Međutim, nisu to jedini gresi Bastijana koji je i kao klinac Bajerna bio veliki buntovnik. Često je bežao iz karantina, a jednom je čak i provalio sigurnosni sistem i otišao u provod s devojkom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Možda se za ovaj incident ne bi saznalo da ga policija nije uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju pri brzini od 200 km/h, i to u četiri sata ujutru.

- Bio je divlji tinejdžer, buntovnik. U to vreme bio je jedan od najvećih talenata, ali je punio stranice tabloida skandalima. Verovatno ni njemu nije jasno kako je uspeo da ostane na zemlji i ne upropasti karijeru - kazao je Herman Gerland, bivši trener rezervnog tima Bajerna.

Nemački mediji navode i to da se njegova majka Monika konstantno meša u njegove odluke, a navodno je njihov kućni prijatelj jednom priznao da Bastijan ni devojku ne može da odabere bez maminog pristanka.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rt

    25. januar 2015 | 17:27

    Ja stvarno ne znam sta ce Ani ovaj zvalo.Ruzan a jos svaba.Ana zverka prava a on ko klovn.

  • Bob

    25. januar 2015 | 16:43

    Nema veze, ljubi ga majka neka je ziv i zdrav!

  • eXecut0r

    25. januar 2015 | 21:47

    Obratite paznju na desni deo fotografije, sve sam Nemac do Nemca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA