Zvezdu čeka najemotivniji meč ove sezone za trenera Radonjića

Zvezdin strateg je kao igrač, ali i trener ponikao u Budućnosti gde je nekoliko sezona vodio ekipu, a sada će ponovo biti na parketu "Morače" ali kao protivnik "đetića" *Dovoljno je da budem emotivan kad vidim svoju porodicu, majku i sestru, poručio je Radonjić.

  • 5

Trener košarkaša Crvene zvezde, Dejan Radonjić rekao je večeras da očekuje veoma neizvestan i zanimljiv meč protiv Budućnosti u Podgorici u derbiju 19. kolu ABA lige.

 

Crvena zvezda se posle 18 kola nalazi na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim učinkom, dok je crnogorski tim na drugom mestu sa skorom 15-3.

 

- Utakmica protiv Budućnosti je dobra prilika da vidimo lepršavu igru i uživamo u lepoj predstavi.

 

Budućnost ima izvanrednu sezonu, uz samo tri poraza, ali i mi smo u dobroj situaciji. Morača je težak gostujući teren i niko lako ne može da pobedi u Podgorici. Trebalo bi da uživamo u pravom spektaklu - rekao je Radonjić.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Duel protiv Budućnosti biće poseban za trenera crveno-belih s obzirom da je u podgoričkom klubu ostavio dubok trag kao igrač i trener.

 

- Normalno da ima emocija. Ja sam takav, ali generalno mislim da bi se bilo ko, da je trenutno na mojoj poziciji, ponašao isto ovako. Dovoljno je da budem emotivan kad vidim svoju porodicu, majku i sestru- zaključio je Radonjić.

 

Utakmica 19. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 18 sati.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzoni mne

    25. januar 2015 | 23:04

    Hocete da vam Radonjic osvoji i Evroligu sa ovim timom? Nemojte biti smijesni! Ovo je maksimum ove ekipe koja je i ispod prosjeka u Evropi... Prva godina izlaska u Evropu jos od prije 15 god, pa sve nesto na 'misice' i 'svjezinu'.. Sledece godine se raspadate kao i Fk, nije tu trener nista kriv!!!

  • Boban

    25. januar 2015 | 20:49

    Prijateljska utakmica... prognoziram "iznenadni" poraz zvezde...

  • E moj radonjicu

    25. januar 2015 | 20:09

    A da ti ostanes u svom selu????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA