Krunić optužio Diku Stojanovića i GAZDU da mu ruše transfer!

Doskorašnji vezista Donjeg Srema i nesuđeno pojačanje Crvene zvezde izneo teške optužbe na račun trofejnog golmana crveno-belih

  • 2

Rade Krunić je, bez pogovora, prva zvezda prelaznog roka u Srbiji! Međutim, umesto da je na naslovne strane dospeo zbog jakog transfera, mladi vezista iz Republike Srpske je u žiži javnosti zbog nemogućnosti da potpiše za bilo koji klub.

Krunić je bio velika želja trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića. Činilo se da će transfer biti realizovan, ali je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić odustao od angažovanja doskorašnjeg veziste Donjeg Srema zbog nečistih papira.

Potom se pojavila informacija da je novi igrač Vojvodine, ali je i taj transfer propao. Nakon par meseci ćutanja, Krunić se oglasio putem Fejsbuka i označio glavnog krivca za sve što mu se dešava.

- Na šta je spao srpski fudbal? Ne možeš sam da izabereš klub, nego kako ti drugi kažu. Pošto nijedan portal neće da objavljuje imena, dotični Ivica Pavlović i „veliki“ Dika Stojanović stoje iz svega ovoga. Naravno, i iza njih ima „GAZDA“ koji svima njima manipuliše i koga ne bih da imenujem. Ali naišli ste na pogrešnog. Budite uporni - jasan je bio Krunić.

Printskrin: Youtube/Srpski Fudbal Printskrin: Youtube/Srpski Fudbal

Krunić nikada nije krio da je veliki zvezdaš i da bi voleo da zaigra na Marakani, ali je nedavno istakao da nije u mogućnosti da igra za jednu platu i da je razum presudio umesto srca. Nezvanično, tražio je 100 hiljada za godinu dana, ali taj novac nije mogao da dobije u Zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lamine

    26. januar 2015 | 22:38

    Ko je gazda ?

  • Torbica

    27. januar 2015 | 01:08

    Decko treba da ustanes pa da kazes Dikino ime! Sram te bilo nikad neces biti takva velicina, idi cuvaj ovce sa tvojim menadzerom JR

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA