Pokačili se Škuletić i Babović, tuča izbegnuta zbog saigrača!

Bilo je teških reči i psovki, ali je odnos navodno izglađen. Marko Nikolić tajnovito najavio šta očekuje crno-bele po povratku u Beograd

  • 18

Posle drugog pripremnog meča Partizana u Turskoj, u kom je remizirao sa Cirihom 2:2, došlo je do svađe između Petra Škuletića i Stefana Babovića.

Napadač i povratnik među crno-bele su se sporečkali, razmenili nekoliko teških reči, čak i psovki, tenziju, koja je pretila da preraste u tuču, morali su da sprečavaju siagrači, prenose "Novosti".

Nije jasno zašto je do incidenta došlo, ali je odnos sada izglađen, što je potvrdio zamenik kapitena Danko Lazović.

- Sve je u redu, Stefan i Petar su se izmirili i izvinili se ostatku ekipe u svlačionici - rekao je Lazović, dok je trener Marko Nikolić poručio:

- Sukobi se dešavaju u pripremnom periodu, ali njihove igre su nešto što ne zadovoljava. Kada se vratimo u Beograd moraćemo da vidimo ko ide, a ko ostaje, da se podvuku crte i vidimo ko igra za Partizan na proleće. Bilo je onih koji se nisu ni oznojili, a pričaju po terenu. To nije moglo do sada, pa neće moći ni od sada. Sve to ide od labavog pristupa utakmici -  kategoričan je Marko Nikolić.

Crno-beli su prethodno poraženi od moskovskog Dinama sa 4:1, a naredni meč igraju u petak protiv Austrije iz Beča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Nebeski

    27. januar 2015 | 19:04

    Svađe i sukobi su prateći elementi u pripremnom periodu koji nestaju i isčeznu početkom takmičarskog sele prvenstva. Škuletic i Banović su dobri momci, ljudi i sportisti.

  • Riki

    27. januar 2015 | 20:10

    Ko se bije taj se voli

  • Nislija

    27. januar 2015 | 18:40

    Hahah....doso Milijin najmiliji i vec poceo da pravi probleme...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA