Minesota otpustila Miroslava Raduljicu!

"Vukovi" su odlučili da ne nastave saradnju sa srpskim centrom po isteku njegovog drugog desetodnevnog ugovora, pa će tako srpski reprezentativac morati u potragu za novim klubom

  • 24

Srpski centar Miroslav Raduljica završio je svoj boravak u Minesoti, jer su mu se čelnici kluba zahvalili na saradnji po isteku drugog desetodnevnog ugovora, saznaje Telegraf.

Kolos reprezentacije Srbije je stigao među "vukove" na desetodnevnu probu, koja je bila 18. januara produžena na još deset dana, međutim, u čitavom tom periodu 27-godišnji centar nije uspeo da se nametne treneru Flipu Saundersu koji je na kraju odlučio da ne potpiše ugovor sa njim do kraja sezone.

Tako će srebrni košarkaš sa Mundobasketa morati po drugi put ove godine da krene u potragu za novim klubom, jer je pre Minesote raskinuo saradnju sa kineskm Šandongom. Poznato je da je Raduljici prioritet NBA liga, pa verujemo da će pokušati u još nekom od timova iz najjače lige na svetu da se izbori za ugovor.

Njegov učinak za vreme boravka u Minesoti bio je poprilično skroman, nastupio je samo na pet mečeva i zabeležio ukupno osam poena, a prosečno je igrao malo manje od pet minuta po utakmici, a još je imao i jedan skok po meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lesa

    28. januar 2015 | 04:52

    Pa sta ocekuje da vidi od njega za 25 minuta igre.Daj coveku da igra da se pokaze.

  • gotov je fmp

    28. januar 2015 | 07:05

    Čekaju te tvoji verni grobari. Uzmi dule novu titulu.

  • alo

    28. januar 2015 | 04:14

    Radulja je pop*zdeo i dolazi u partizan da zavrsi sezonu da ostane u treningu, pa da za sledecu sezonu na vreme nadje angazman. Delija sam, isao sam u skolu sa Raduljicinim kumom, pa to znam i ni malo mi se ne svidja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA