Nova neverovatna kazna Evrolige za Zvezdu!

Nezavisna disciplinska komisija je smanjila novčanu kaznu crveno-belima zbog dešavanja u Istanbulu kada je ubijen Marko ivković, ali suma od 30.000 i JEDAN euro ponovo će izazvati šok kod navijača

  • 24

Evroliga je delimično prihvatila žalbu Crvene zvezde na kaznu izrečenu zbog događaja u Istanbulu kada su navijači Galatasaraja ubili pristalicu srpskog kluba, Marka Ivkovića. Tako je Nezavisna komisija odlučila da crveno-beli plate 30.001 evro.

Prema prvobitnoj kazni koja je stigla početkom decembra od strane Nezavisnog sudije vicešampion Srbije je morao da odigra jedan meč bez prisustva publike na domaćem terenu (što je ispunjeno protiv Laboral Kuće), ali i da plati novčanu kaznu od 50.000 evra.

Međutim, čelnici Zvezde su uputili žalbu na ovako čudnu odluku disciplinaca, jer njeni navijači nisu bili krivi za sukob i pritom njihov fan je nažalost bio žrtva obračuna, Komisija je odlučila da umanji novčanu kaznu, ali sa opet pomalo čudnom odlukom, jer nisu zaokružili cifru, već su stavili 30.000 i jedan evro.

Takođe, Nezavisno telo Evrolige je odbilo žalbu Galatasaraja, tako da ostaje na snazi da će morati da odigraju sva tri meča bez prisustva publike na domaćem terenu, kao i da plate 100.000 evra.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    29. januar 2015 | 14:44

    Grobar sam,al' ovo je cist idiotizam,samo da bi isprovocirali jos vise.Toliko o tome koliko evroliga ceni srpske klubove!

  • Mlj2850

    29. januar 2015 | 14:06

    Za Srbe nema pravde, a nece je ni biti , bar ne u skorije vreme. Srbija je uvek bila ponizavana unistavana i zapostavljena , bombardovana, razarana ; ekonomski , fizicki , i psihicki. Eto pravog dokaza , da i u sportu , Srbija mora biti okrivljena iako nije zasluzila nikakvu kaznu. Setite se Albanskog "drona" ,zatim , ubise coveka u Turskoj , i nikome nista ,Srbija je kriva sto postoji , jer nismo po ukusu Amerike , a i vecim delom zapadnjaka gde Ameri namecu njihovu politiku. Grcka je odabrala , (glasanjem) ultra levicarsku partiju, pogledajte kako se Vasington vec pripremio reagovati ukoliko , Grcka vlada? predje na strani Risa. Mislim da je svakom normalnom coveku jasno , da u Srbiji nece biti boljitka , ni u spoti ni u ekonomiji , bas zato sto pokusava biti neutralna. V.P.

  • Aca

    29. januar 2015 | 14:20

    Prava slika Evrope Dvostruki arsini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA