"Grobari" napravili koreografiju Milanu, zastava Čegijeve ekipe na tribini

Grupa čuvenog vođe pomagala italijanskim navijačima oko spektakularne atmosfere protiv Barselone. Milanovi "ultrasi" opsednuti "grobarima"

  • 5

Meču Milana i Barselone prisustvovala je i jedna od najrespektabilnijih grupa navijača Partuizana - "40 plus". Ekipa sačinjena od iskusnih navijača, predvođena legendarnim Čegijem, boravila je na tribini gde su najvatrenije pristalice Milana.

Povod ovog gostovanja sigurno nije prijateljstvo između "grobara" u "rosonera", ali se nezvanično po Fejsbuku može saznati da su "crno-beli" išli da pomognu Italijanima oko koreografije za meč sa Kataloncima.

Zanimljivo, u svakom slučaju, ako se zna da navijači Partizana, posebno starija garda nikada nije preferirala zanimacije sa najlonima, balonima... Što je oduvek krasilo italijansku tifo scenu.

Prema saznanjima Italijani su pozvali "grobare" u goste, impresionirani njihovim funkcionisanjem kao grupe, još jednom potvrdiši da, iako su jedni od pionira navijanja u svetu, itekako imaju poštovanje prema srpskoj navijačkoj sceni.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kastiljo

    29. mart 2012 | 09:50

    Ja sam mislio da ste jos u rupama misevi.Vidimo se za 10 dana,eto nas da vidimo kako stoka opet pase.Zasto cutite..........

  • 1970

    29. mart 2012 | 00:28

    МИ СМО ГРОБАРИ, НАЈЈАЧИ СМО НАЈЈАЧИ!

  • GrobarNS

    29. mart 2012 | 09:31

    Mislite postvanje prema Grobarima a ne srpskoj navijackoj sceni! Kako uvjek sve nase zasluge vi novinari volite da razdjelite svima! Sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA