ZNA LI PARTIZAN KOGA DOVODI? Brutalni defanzivac, ratuje s navijačima, a trener ga izbacuje zbog SMS! (VIDEO)

Mali je ovo podnaslov da vam objasnimo kakav "ludak" je na putu da stigne u Humsku. Zato prionite na tekst koji sledi.

  • 17

Upozorio je trener Partizana Marko Nikolić na loše stanje u ekipi koja u prolećnom delu sezone treba da brani lidersku poziciju u JSL i prednost od šest od šest bodova. Nedugo potom je novi sportski direktor Dragan Ćirić otkrio da će klub angažovati bugarskog defanzivca Ivana Bandalovskog.

 

Iskusni 29-godišnji odbrambeni igrač je zaista potreban crno-belima, a ovaj igrač osim iskustva ima i još nekoliko specifičnosti koji bi mogli da odrede njegovu epizodu u Partizanu. Njegova dosadašnja karijera bila je zaista burna.

 

- Dogovorili smo se sa Bandalovskim, ostale su još samo formalnosti - rekao je Ćirić "Novostima" i potvrdio još jedan dolazak bugarskog igrača posle Asena Nikolova i Ivana Ivanova.

 

Fudbaler igra na poziciji desnog beka, i trebalo bi da bude adekvatna zamena za Miroslava Vulićevića, koji je van terena zbog ozbiljne povrede ukrštenih ligamenata.

 

Bandalovski je nastupao za reprezentaciju Bugarske (ukupno 12 utakmica) i u Partizan stiže kao slobodan igrač. Igrao je Liteks, Lokomotivu, CSKA iz Sofije i belgijski Luven.

 

Ukoliko zaigra pred Grobarima, postaće jedan od glavnih kandidata za titulu najvećeg "ludaka" u istoriji crno - belih.

 

LUDA BANDA

 

Bandalovski je nekoliko puta u karijeri pokazao da ume da bude prilično brutalan na terenu.

 

Na utakmici kvalifikacija za Mundijal u Brazilu između Bugarske i Danske u oktobru 2012. godine, Bandalovski je dobio direktan crveni karton nakon blago rečeno oštrog starta nad protivničkim igračem, u 27. minutu. Do tada je Bugarska vodila 1:0, a do kraja meča je Danska uspela da izjednači na 1:1.

 

 

Godinu dana kasnije, igrajući za Luven protiv Standard Liježa, Bandalovski je još jednom ostavio saigrače na cedilu posle prljave igre, i to u zaustavnom vremenu.

 

 

Treba napomenuti da je ovaj fudbaler imao i manji sukob sa selektorom Bugarske Ljubom Penevom pred kvalifikacioni meč sa Holandijom u Amsterdamu.

 

Bandalovski je pisao SMS poruke neposredno pred početak meča, što je beskompromisnog Peneva do te mere iznerviralo da je uklonio defanzivca iz protokola, na šta je on veoma burno odreagovao.

 

Mediji u Bugarskoj su tada pisali da je razlog tolike nervoze kod igrača bio taj što nije mogao da se nosi sa pritiskom, jer su na taj meč došli skauti iz čak tri kluba samo zbog njega. Nakon incidenta, Bandalovski se izvinio selektoru.

 

MOMAK SA KRATKIM FITILJEM SE SUKOBIO SA NAVIJAČIMA

 

Bugarski mediji su ga inače i ovako slikovito opisvali: Lud, luđi, najluđi, Bandalovski!

 

Osim kontroverznih momenata na terenu, igrač je nekoliko puta bio u žiži sportske javnosti zbog incidenata van terena.

 

Često je se raspravljao sa sudijama, pa je posle jednog meča tvrdio da ga je arbitar vređao.

 

 

Igrajući za CSKA, imao je okršaje sa ozloglašenim navijačima CSKA, sa kojima se i raspravljao posle jednog poraza ekipe.

 

 

Često je bio na meti navijača koji su umeli da ga provociraju i dok je razgovarao sa novinarima!

 

 

Bandalovski je poznat i po tome što je davao odsečne izjave posle meča, ne krijući pred novinarima svoje nezadovoljstvo i razočaranje.

 

 

Ipak, Bandalovski je najviše problema imao sa navijačima ljutog rivala CSKA, Levski, jer su mu 2011. godine zapalili čak dva automobila!

 

Prvi put je stradao "mercedesov" džip posle derbija CSKA i Levski 28. oktobra, kada je CSKA slavio minimalnim rezultatom.

 

Mesec dana kasnije, na isti način je uništen i "audi A6". Oba automobila su zapaljena pred njegovom kućom, a tada je defanzivac živeo u delu Sofije u kom uglavnom "vladaju" navijači Levskog.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savica

    30. januar 2015 | 17:26

    TAKAV TREBA PARTIZANU. A NE OVE PRIMABALERINE.

  • Dragomir

    30. januar 2015 | 17:40

    Pa koji igrac postoji sa 29 god , da nema 2 crvena , pa valjda nece balet da igra i da sve ostavlja ravnodusnim, pravi igrac da razjuri Zvezdine baletane u derbiju...:)))

  • blok23

    30. januar 2015 | 17:50

    dobar ce biti!samo tvrdo i ljuto!postuj svakog,ne plasi se nikog!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA