Van Gal ga ''oterao'' iz Junajteda, a Ferguson plakao zbog njega 2009. godine!

Iskusni škotski vezista i dugogodišnji član Mančester junajteda, Daren Flečer, karijeru će nastaviti u Vest Hemu

  • 1

Kada je Mančester junajted 2009. godine igrao finale Lige šampiona protiv Barselone mnogi su se pitali kako će Aleks Ferguson na teren bez Darena Flečera.

Možda će nekome zvučati smešno, ali Fergi je bio svestan da će Đavoli teško uspeti da zaustave vezni red Barselone i njihove lopte ka napadačima bez Flečera u startnoj postavi, što je svojevremeno i priznao.

Flečer nije bio u timu zbog povrede, Katalonci su dobili sa 2:0, a skoro šest godina kasnije škotski fudbaler napušta Old Traford i tim za koji je debitovao 2003. godine.

To je britanskim medijima potvrdio Luj van Gal, tokom najave meča sa Lesterom za vikend, a navijači Junajteda su se zapitali da li tako mora? Da li je Flečer zaslužio da karijeru završi u crvenom dresu bez obzira na česte povrede? Jer, svakako je zadužio Junajted.

Vest Hem je Flečeru ponudio ugovor od tri i po godine i nedeljnu platu od 75.000 funti i od odlaska u London ga verovatno dele sati.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Flečer je moj treći kapiten i svakako će nedostajati timu. Dobar je igrač, ali i čovek. Međutim, nije mnogo igrao u poslednje vreme - istakao je Van Gal.

Iskusni vezista je za Junajted odigrao 342 meča. Postigao je 24 gola, osvojio četiri titule, jean FA kup, jedan Liga kup i bio je evropski i svetski prvak sa Đavolima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA