Lalatović odredio koji fudbaleri idu na pripreme Zvezde!

Trener srpskog šampiona u Tursku vodi 26 fudbalera koji će tokom boravka u Beleku odigrati šest mečeva

  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju 1. februara putuju na drugi deo priprema u turski Belek, a trener srpskog šampiona odlučio je da povede 26 fudbalera.

Za razliku od prvog dela u Sloveniji, Lalatović je odlučio da se u međuvremenu odrekne usluga Đorđa Despotovića i pošalje Nikolu Antića na pozajmicu, dok su crveno-beli vratili Planića u OFK Beograd. Takođe, u avionu neće biti mesta ni za Novaka Martinovića (i dalje se ne zna njegov status), kao i mladog golmana Filipa Manojlovića.

Prvu pripremnu utakmicu Zvezda će odigrati 4. februara protiv slovenačke Olimpije, dok će dva dana kasnije srpski šampion igrati protiv Rubina iz Kazanja.

Zatim slede mečevi sa Metalistom iz Harkova (7. februar), Rostov (10. februar) i Mordovija (11. februar). Svoj poslednji meč u Turskoj. crveno-beli će odigrati 14. februara sa ovogodišnjim učesnikom Lige šampiona BATE Borisovim.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

Povratak za Beograd zakazan je za 15. februar, a svoj prvi meč u Jelen Superligi Zvezda će odigrati 21. februara u Nišu protiv Radničkog.

GOLMANI: Predrag Rajković, Damir Kahriman, Marko Trkulja.

ODBRANA: Marko Petković, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Savo Pavićević, Stefan Đorđević, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković, Miloš Stojanović, Mamadu Mbođ, Vukašin Jovanović.

SREDINA: Saša Stojanović, Darko Lazović, Daniel Avramovski, Miloš Bosančić, Mihailo Ristić, Aleksandar Katai, Vukan Savićević, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Aleksandar Kovačević.

NAPAD: Luka Jović, Gbolahan Salami, Džošua Parker.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ništa bez Džonija

    30. januar 2015 | 22:30

    A Mijailović? Juče čitam ukunuta mu suspenzija,pa gde je? Bez njega neću ni da pratim jer nas vode ljudi koji uništavaju Zvezdu.

  • popaj

    30. januar 2015 | 23:12

    mnogo su jaci nego jesenas,,,,samo da lalatovic nadje pravih 11,,,

  • Sulejman Velicanstveni

    31. januar 2015 | 02:35

    Smesi se...SRECKO KATANEC....POZZ ZA GROBARA DO KOSKE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA