Roma baš neće titulu! Ludi autogol golmana glavom obeležio meč Đenova - Fiorentina (VIDEO)

Novi kiks "vučice" protiv Empolija * Nesrećni čuvar mreže "viole" nije imao sreće u 14. minutu kada se lopta odbila od stative i pogodila njega u glavu, a onda završila u mreži

  • 0

Fudbaleri Rome izgleda baš neće titulu! Remizirali su na "Olimpiku" protiv Empolija u 21. kolu italijanske Serije A i znato umanjili šanse za titulu.

Rimljani ni četvrti put u nizu nisu uspeli da slave i posle lošeg niza praktično se oprostili od šampionskog naslova jer Juventus ima šest bodova više, a u nedelju ga očekuje duel u Udinama.

Empoli je još jednom da pokazao da njegov stil ne leži Romi jer je ekipa Rudija Garsije namučila i u sredu u Kupu Italije kada je tek posle produžetaka eliminisala istog rivala.

Stvari po Romu mogle su da budu još gore, Kostas Manolas je kao poslednji igrač odbrane oborio je igrača Empolija u kaznenom prostoru, zbog čega je dobio crveni karton. Iskusni Masimo Makarone bio je siguran sa "bele tačke" i doneo prednost svom timu.

Da se brojčanost igrača izjednači na terenu u finišu prvog poluvremena pobrinuo se igrač Milana na pozajmici u Empoliju Rikardo Saponara, koji je u razmaku od dva minuta dobio dva žuta kartona.

Sve što je Roma uspela do kraja meča bio je izjednačujući gol Daglasa Majkona, posle asistencije Miralema Pjanića.

Sigurno odavno niste videli ovakav autogol kakav je viđen na utakmici između Đenove i Fiorentine koja je završena nerešenim rezultatom 1:1.

Đenovljani su došli u vođstvo na ovom meču, a njega im je doneo niko drugi nego golman "viole" Tatarušanu u 14. minut i to glavom. Naime posle jednog ubacivanje lopte u njegov šesnaesterac Sturaro se obruka i neomatan sa nekoliko metara je pogodio stativu, ali je imao sreće da se lopta od nje odbije u glavu čuvara mreže, a onda se vrati u gol.

Do izjednačenja je došao tim iz Firence u drugom delu meča i to zahvaljujući Rodrigezu koji se odlično snašao i udarcem glavom iz nezgodne situacije poslao loptu iza leđa golmana.

Serija A, 21. kolo:

Subota

Đenova - Fiorentina 1:1

(Tatarušanu 14 a.g. - Rodrigez 54)

Roma - Empoli 1:1

(Maikon 57. - Makarone 39. penal)

Nedelja

Sasuolo - Inter 12.30

Atalanta - Kaljari 15.00

Palermo - Verona 15.00

Udineze - Juventus 15.00

Ćezena - Lacio 15.00

Kjevo - Napoli 15.00

Torino - Sampdorija 15.00

Milan - Parma 20.45

Tabela: Juventus 49, Roma 42, Napoli 36, Lacio 34, Sampdorija 34... Kjevo 18, Ćezena 12, Parma 9.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA