Opšta tuča fudbalera Novog Pazara i banjalučkog Borca!

Utakmica je prekinuta nakon sat vremena igre jer su se na terenu sukobili Miloš Tintor i Joco Stokić

  • 28

Trebala je da bude prijateljska utakmica, ali se pretvorila u rat i tuču na terenu! Ovako se ukratko može opisati duel između banjalučkog Borca i Novog Pazara koji je odigran u Hrvatskoj.

Incident se dogodio na isteku sata igre, a sve je počelo nakon duela defanzivca Pazaraca Miloša Tintora i napadača Banjalučana Joce Stokića.

Tintor je navodno udario Stokića s leđa u predelu brade, da bi zatim nastao opštoi haos na terenu kada su igrači počeli da se tuku.

Epilog svega je to što je Stokić morao u bolnicu kako bi se utvrdilo da li kojim slučajem nije zadobio potres mozga ili neki prelom.

U momentu prekida golova nije bilo, a tamošnji mediji javljaju da je Borac bio bolji rival na terenu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    2. februar 2015 | 20:16

    Momak, ti si lose obavesten. Kako su navijaci pazara izazvali tucu kada ih nije bilo. Slazem se da navijaci nisu "cvecke" ali je to globalni problem, kako u nasoj zemlji tako i u celom svetu. Potukli su se fudbaleri a u timu N. Pazara su skoro sve sami Pravoslavci.E, drugo je to sto ti mrzis Novi Pazar, ljude druge vere, rodjenu majku kada ti ne da pare za grad...

  • Komso

    2. februar 2015 | 19:47

    Kao prvo procitaj tekst do kraja!!! Igrac koji se pobio NIJE iz Novog Pazara nego igra za Novi Pazar. Naucite razliku!!! Ovde pojedini samo cekaju ovakve vesti da bi iskalili svoj bes na ostale. Zato smo tu i gde jesmoo!

  • David

    2. februar 2015 | 18:14

    Bruka srpskog fudbala. Izbaciti stoku u opštinsku ligu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA