Navijači Sautemptona ne znaju ko je Filip Đuričić (FOTO)

Fanovi Svetaca sa čuđenjem ispratili dolazak Srbina na društvenim mrežama, mada ima i onih koji smatraju da je Kuman odradio odličan posao

  • 10

Filip Đuričić je i definitivno prešao iz Benfike u Sautempton! Srpski reprezentativac će do kraja sezone igrati u Premijer ligi na pozajmici, što su i Sveci zvanično potvrdili.

Međutim, nisu svi navijači S'otona sa oduševljenjem reagovali kada su čuli da je Đuričić stigao na Sent Meri. Dok su jedni pozdravili dolazak Srbina, aludirajući na to da je sjajan igrač, drugi su se zapitali ko je uopšte on?

Pored toga, navijači su se zapitali i otkud ovakav transfer iznenada kada im je potreban napadač, iako se Đuričić već nekoliko dana pominje kao novi član čete Ronalda Kumana.

Đuričić se zimus nije naigrao u Majncu i sada će dobiti novu šansu da pokaže sav svoj raskoš i talenat po čemu je postao poznat igrajući u Holandiji. Svestan je toga verovatni i Kuman, tako da će pokušati da ''oživi'' Srbina.

To mu je uspelo sa Elijom kog je doveo iz Verdera pre nekoliko dana i koji je već pogodio dva puta. Đuričić je odigrao 11 mečeva u Bundes ligi i nije dao nijedan gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BN

    2. februar 2015 | 22:23

    Brzo ce proci polusezona, da je od pocetka sezone,bio bi pun pogodak.. Treba mu adaptacija na PL, dok se prilagodi, prodje sezona..

  • Dziman

    2. februar 2015 | 22:23

    Prevara od igraca

  • vuk

    2. februar 2015 | 22:02

    Sta ce on jadan tamo..sta dobri da izkucimenedjeri rade...niti mogao u benfiki niti u mainzu.izkoci sta ce kod jakih engleza..mozda liga za zene..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA