SILEDŽIJA MAJKL DŽORDAN! Otkriven nepoznat detalj iz karijere najboljeg košarkaša svih vremena!

Bivši saigrač Divca u Šarlotu, Horas Grant, izneo u javnost neke činjenice koje bacaju sasvim drugo svetlo na karijeru legendarnog Majka

  • 17

Svi znaju da je Majkl Džordan bio jedan od najveći atleta u istoriji NBA lige, ali o njegovoj snazi svakako su najviše bili upoznati njegovi saigrači u Čikagu.

 

Ono što se godinama unazad spekulisalo izašlo je na videlo nakon što je bivši igrač Bikova, ali i mnogih drugih klubova, Horas Grant gostovao na jednom radiju i govorio o sukobu koji je Džordan imao sa saigračem Vilom Perdjuom.

 

Džordan je udario Perdjua i napravio mu masnicu ispod oka, iako je ovaj bio gorostas, a kada su ga pitali da li je to istina uvek je negirao.

 

- Ako Majkl Džordan bude u autu, onda će čitavi Bulsi biti u autu - svojevremeno je Perdju rekao medijima.

 

To nije bio jedini put da se Džordan sukobio sa saigračima. Nekadašnji bek Bulsa Stiv Ker je svojevremeno priznao da je u trening kampu imao nesuglasica sa najboljim košarkašem NBA lige koji ga je udario jer nisu imali zajedničko mišljenje.

 

Printskrin: Youtube/ESPN

Printskrin: Youtube/ESPN

 

- Znao sam da bi me ubio od batina da smo se kojim slučajem stvarno potukli. Zato sam morao da odstupim - rekao je Ker nakon tog incidenta.

 

Da stvari u Čikagu nisu bile najbolje van terena govori i izjava legendarnog Denisa Rodmana.

 

- Pipen, Džordan i ja nikada nismo razgovarali van terena za tri godine u Čikagu. Jedino smo na parketu razmenjivali reči - istakao je poularni Crv.

 

I stvarno. Rodman se nije družio sa njima, a Džordan i Pipen su bili veliki rivali van terena. Kako američki mediji navode kroz neke priče odranije, Majkl je Pipenu najviše zamerao zbog toga što je ''kupio'' bolje ribe od njega.

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Užasno mu je smetalo to što je, nakon utakmica Čikaga, veliki broj devojaka čekao Skotija ispred svlačionice. Čak ga je i Madona jednom odvezla svojom limuzinom, a Džordan je nepimereno reagovao.

 

- Mogu da te zadovoljim bolje od njega - rekao je Džordan poularnoj pevačici na šta je ona ko iz topa odgovorila: - Nema šanse.

 

Koliko se nisu podnosili i koliko su se međusobno takmičili govori i podatak da su se svojevremeno prepirali čiji sin ima veći penis. U ''takmičenju'' je učestvovao i Grant iz Niksa, a nakon više od pola sata većanja složili su se da je Pipenov klinac pobednik.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAMOSTALNI CAR

    4. februar 2015 | 19:08

    Covek je vanzemaljac. Drago mi je da sam rodjen u vremenu kada je vladao leteci Majk. Nikada niko nece biti tako dominantan... nocima sam se budio da bi gledao kako jedan covek pobedjuje timove u NBA. Hvala ti sto si mi ulepsao mlade dane... LEGENDO ZIV BIO!

  • Pera

    4. februar 2015 | 19:27

    Xaxaxa, lik. Pa koji Ker bre, morao je da slusa sta tata kosarke kaze. Kad se Dzordan vratio posle pauze, Ker je pitao ja mislim Kukoca da li ce Dzordan biti u startnoj petorci, a ovaj mu odgovorio, zar mislis da ce covek koji ima statuu ispred dvorane Bulsa da pocne s klupe?? Neponovljivi Dzordan.

  • Istina

    4. februar 2015 | 19:47

    Kada je ga Tajson htio da toce onda je bjezo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA