Zvezdinu pobedu nad Rubinom obeležila povreda jednog igrača! (VIDEO)

Crveno-beli zabeležili prvu pobedu u Antaliji, a ukupno četvrtu iz pet utakmica na zimskim pripremama

  • 4

Fubdaleri Crvene zvezde pobedili su Rubin iz Kazanja rezultatom 1:0 u pripremnom meču u Antaliji.

Zvezda je u dobro otvorila utakmicu i već u 5. minutu došla do prednosti. Nakon prodora Lazovića i centaršuta koji je usledio, Parker je glavom prebacio loptu na drugu stativu, a na pravom mestu se našao Gavrić, koji i na ovoj utakmici trese mrežu protivnika. Dva minuta kasnije, šansu je imao Rubin nakon kornera, ali je golman Kahriman dobro intervenisao.

Treba reći da je Vukašin Jovanović već u 5. minutu zamenio Aleksandra Lukovića, koji se nakon jednog duela požalio na povredu.

Rubin je nakon uvodnih minuta koji su pripali Crvenoj zvezdi preuzeo inicijativu, i sve do isteka trećine meča bio bolji rival, ali u tom periodu nije stvorio mnogo prilika za gol. Crvena zvezda je u poslednjih 15 minuta uspela da težište igre prebaci na polovinu protivnika, a Parker je bio igrač koji je stvarao najviše problema odbrani. Upravo je nakon asistencije Stojanovića Parker ušao u kazneni prostor i šutirao po zemlji, ali se istakao golman Rubina.

Slična akcija viđena je u poslednjem minutu prvog poluvremena, kada je Savićević bio u ulozi asistenta, ali golman Rubina je bio oprezan, i uspeo je da se dokopa lopte pre Parkera.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

U drugom poluvremenu, Rubin je pojačao pritisak, i stvorio odličnu priliku u 52. minutu kada je napadač ruske ekipe izašao sam ispred Kahrimana, ali nije uspeo da pogodi okvir gola. Nakon toga, usledio je period veoma oštre igre, tokom kojeg je mnogo igrača u obe ekipe zaradilo javne opomene. Stojanović, Kahriman, Savićević, Jovanović, Anđelković, redom su dobijali žute kartone, a kao posledica češćih prekida igre, izostale su šanse u ovoj fazi utakmice.

Potom, u 68. minutu, nova prilika za Rubin. Djadun je iskoristio asistenciju Ozdoeva, i šutirao je u donji ugao. Kahriman je već bio savladan, ali, srećom, lopta odlazi pored gola. Zvezda je sredinom poluvremena uspela da se oslobodi pritiska, ali je ponovo Rubin imao priliku kada je Mulin iskoristio grešku, zadržao loptu u kaznenom i šutirao sa osam metara, ali pored gola. Zvezdina odbrana je bila na velikom iskušenju tokom većeg dela drugog poluvremena, ali je ipak ostala nesavladana.

Foto: crvenazvezdafk.rs Foto: crvenazvezdafk.rs

Tako je Zvezda zabeležila prvu pobedu u Antaliji, a ukupno četvrtu iz pet utakmica na zimskim pripremama. Sledeća je na programu sutra, a protivnik je Metalist.

Aleksandar Luković je u 2. minutu utakmice dobio udarac u predelu članka, i posle utakmice je odvežen na snimanje, i tek nakon snimanja će se znati više detalja o težini njegove povrede.

Crvena zvezda - Runin 1:0

Teren: Sportskog centra "Regnum" u Beleku.

Gledalaca: 300

Strelac: Gavrić u 5. minutu.

Crvena zvezda: Kahriman, Cvetković, Luković (od 5' Jovanović), Lazić, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Savićević, Lazović, Gavrić i Parker.

Rubin: Nesterenko, Ustinov, Kobahidze, Kverkveli, Nabiulin, Ozdoev, Kislak, Dadun, Livaja, Karadeniz, Portnagin.

(Telegraf.rs/crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ssss

    6. februar 2015 | 19:19

    Oni su za austriju barcelona. Znaci puknuce partizan 4-1 u sledecem derbiju!!!

  • Stiv

    6. februar 2015 | 19:21

    I opet kao dobra igra na pripremama,pobedjuju se rivali,izvestaji sa treninga tipa: radimo punom parom,nikad teze pripreme...a kad dodje prvo kolo(za otprilike mesec dana) 0:0

  • Red killer :)

    6. februar 2015 | 20:50

    ZVEZDA NAJVECI PONOS SRBIJE ! XD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA