PARTIZAN NEĆE IGRATI KUP? Vujošević: Nemamo para da putujemo u Niš!

Trener crno-belih Duško Vujošević istakao da njegov tim nije siguran putnik na završnicu kupa zbog teške finansijske situacije

Prošle sezone Partizan je sa rezervnim sastavom nastupio na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća, a ove mođžda neće ni igrati! Takav zaključak se može izesti nakon reči trenera crno-belih Duška Vujoševića.

Uoči duela protiv Levskog, Vujošević je još jednom napomenuo na tešku finansijsku situaciju u klubu i ostavio otvoreno pitanje nastupa u Nišu.

Grobari organizuju akciju kako bi pomogli Miši Tumbasu!

- Videćemo da li ćemo uopšte da putujemo u Niš jer imamo finansijskih problem. Sve je otvoreno, ne znam možda ćemo astralno da odemo u Niš. Videćemo šta će da se desi, neka za sada ostane da ovo pitanje lebdi u vazduhu - rekao je Vujošević na konferenciji za medije gde se dotakao i novog pojačanja Boža Đumića:

- Formalnosti nisu do kraja završene, nije bilo potrebno da se posebno ubrzava čitav proces, jer svakako ne bi mogao da nastupi protiv Levskog, ja računam na Đumića u nastavku ABA lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гробари

    7. februar 2015 | 18:40

    Kako on upali ove maloumnike što navijaju za klub koji NE postoji, hahahah.

  • Kg

    7. februar 2015 | 14:13

    Ponovo bezenje sa megdana!A odakle vam novac za gostovanje u Ljubljani,Zagrebu,Zadru,Sofiji....Jad i beda od ovog tima i trenera.

  • grobar do koske

    7. februar 2015 | 15:23

    ..RACIONALNO RAZMISLJANJE,NEMA STA..XXAAXXAA..ASTRALNO PUTOVANJE..XXAXXAA.."Zvezda sampion,ali u velicini duga,u kradji,proneveri,nepotizmu,u broju kriminalaca koji su prosli kroz klub,po njenim "legendama" koje su "odlicno" vodile klub,broju korumpiranih i krimogenih politicara i funkcionera u njenim forumima i telima,po milionima evra javnih firmi i poreskih obveznika koje su zavrsile u dzepovima prekaljenih "sportskih radnika" i onih koji "vole klub".SVI NA SLAVLJE !"..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA