VUJOŠEVIĆ: Postoji mogućnost da dovedemo Marića!

Trener crno-belih na konferenciji za novinare, posle meča sa Levskim, govorio o Mariću, novom pojačanju Đumiću, ali i teškoj situaciji pred Kup

  • 6

Partizan je ostvario osmu uzastopnu pobedu u ABA ligi, jer je u 21. kolu savladao Levski sa 94:66. Trener crno-belih Duško Vujošević je bio zadovoljan trijumfom svojih izabranika i istakao da se pobeda protiv svakog tima mora zaslužiti.

-  Levski je u specifičnoj finansijskoj situaciji imali su dosta promena u odnosu na onaj sastav pre početka sezone. U teškom su momentu, sa svim problemima, ali oni koji su ostali se bore na pravi način. Nisu došli u Beograd sa belom zastavom. Morali smo da igramo maksimalno angažovano, da odbranimo njihov šut za tri poena. Dobili su Lukoil, što je dobra stvar i stimulacija. Nije lako ni protiv koga, pa ni protiv Levskog. Hvala publici, što je u ponedeljak, u nezgodno vreme, došla u ovolikom broju, što pokazuje njihovu brigu da se ne desi neki ozbiljan lom - rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

Strateg crno-belih je zatim pohvalio mladog Grka Janisa Kuzeloglua, koji je zabeležio prve poene od dolaska u Partizan.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nemam nikakve zamerke na njegovo zalaganje, ali je tim takav da ne treba očekivati mnogo prostora sada - rekao je Vujošević, a zatim se i osvrnuo na Kup Radivoja Koraća:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Svako ima pravo da tumači na svoj način razne postupke, ali moram da podvučem reakcije kada ekipu napusti Gagić, koji je najredovnije plaćan. Sada se zgražavaju na izraz izdaja. Licemerno je pričati o izjavi ''Kup je svetinja''. Ovi igrači nisu plaćeni, kako možemo očekivati da idu na Kup. Partizan je ostao bez sponzora direktno političkom voljom - rekao je Vujošević koji je potvrdio da će Đumić biti registrovan za ABA ligu.

Vujošević se, takođe, osvrnuo i na eventualan dolazak Aleksa Marića u klub.

- Nije isključeno da se to desi, postoji mogućnost, ali to znači da bi on morao da pristane na našu finansisjku situaciju kakva jeste. Ako on pristane na tešku situaciju i male zarade, koje neće biti redovne, nije isključeno da napravimo dogovor - jasan je bio strateg crno-belih.

Za kraj konferencije Vujošević se osvrnuo i na povredu sportskog direkotra Partizan Dragana Todorića, koji je imao saobraćajnu nesreću.

- Nisu tačne glasine da sam davio Todorića - našalio se trener crno-belih na svoj račun.

(Telegraf.rs/B.M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    9. februar 2015 | 21:14

    Ajde bre dovedite ga što pre.

  • Gde je istina

    9. februar 2015 | 21:00

    Ako nisu plaćeni zašto onda igraju ABA ligu? Ova demagogija,koja traje više od dve decenije, na veliku žalost ima sve više poklonika. Vreme je da svako od njegovih vernika počne i svojom glavom da razmišlja!

  • Kapiten

    9. februar 2015 | 23:53

    Davio todorica hahahhah kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA