Nije svakom lepo što igra u Mančesteru! Porodica fudbalera Junajteda strepi za život!

Kriminalci konstantno napadaju porodicu argentinskog asa. Za godinu dana Markos Roho je morao da sluša vesti o maltretiranju bližnjih

  • 3

Markos Roho je prethodnog leta za 16 miliona funti stigao u Mančester iz lisabonskog Sportinga i potpisao ugovor od skoro 200 hiljada nedeljno, a sada skupo plaća cenu koju slava sa sobom nosi.

U rodnom gradu fudbalera, La Plati, naoružani razbojnici su pištoljem pretili njegovoj majci u želji da dođu do delića zarade. Ovo nije prvi put da napadači zastrašuju Rohovu familiju, jer su mu prošle godine pretukli oca.

O strahu u kom žive govorila je Markosova sestra Noelija:

- Prestravljeni smo. Svi znaju gde nam je kuća a od skoro ne otvaramo vrata nikome. Postavićemo šipke na sve prozore na kući. Svesni smo da je u ovom gradu opasno biti porodica Markosa Roha, ali i pored toga nećemo se odseliti jer je ovo naš dom - rekla je Noelija.

Napadači još uvek nisu pronađeni, a ovakvi primeri nas navode da se setimo one opaske "krvav je to 'leba". Istina je da fudbaleri zarađuju veliki novac ali nekada moraju da prolaze kroz i više nego stresne situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    11. februar 2015 | 19:14

    Pa zaradjuje tolike pare i ne moze da unajmi privatnu zastitu porodici i da ih preseli negde gde niko nece ni znati ko su.

  • Krle krtica

    12. februar 2015 | 15:20

    Ovaj prima blizu 200 hiljada ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA