ZEMLJOTRES NA TOPČIDERSKOM BRDU: Partizan dovodi bivšeg napadača Zvezde?

Posle odlazaka Danka Lazovića i Petra Škuletića u Humskoj pokušavaju hitno da nađu adekvatnu zamenu u napadu pred prolećni deo sezone

  • 15
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Partizan je kontaktirao bivšeg napadača Crvene zvezde Abiolu Daudu kako bi nadoknadio odlaske Danka Lazovića i Petra Škuletića, a kao drugo rešenje pominje se i nekadašnji as iz Humske Andrija Delibašić.

Kako saznaje "Sport" Partizan je u prethodna dva dana više puta kontaktirao Daudinog agenta, s obzirom da on u Viteseu, sa kojim ima ugovor, nije u prvom planu.

Klub iz Humske želi da dovede Daudu na šestomesečnu pozajmicu, ali Nigerijac, iako želi da promeni sredinu, bar za sada ne želi da se vrati u srpski fudbal.

Što se Delibašića tiče mnogo je veća izvesnost za njegov povratak u Humsku. Crnogorski napadač dao je pozitivan odgovor upravi Partizana, ali je problem nastao oko plate.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Delibašić je tražio mesečnu platu od 10.000 evra, ali je klub spreman da mu da 7.000, pa je došlo do zastoja u realizaciji ovog transfera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jadno..

    13. februar 2015 | 02:49

    Da jadnije ne moze..hoce 10 a oni daju 7 kakav klub takav i igrac,a moja zvezda je jos gora,toliko o tome koliko su ozbiljni i jedni i drugi..treba to lepo sve prodati i skinuti drzavi i narodu sa grbace

  • Ица ЦЗВ

    13. februar 2015 | 02:44

    Ајде,будите некад мало и реални... Све и да дође на лавор,по чему је то "земљотрес" ? Па није се Дауда родио у Звезди,нит' је са трибине прешао на терен (као Тоти)... Сензација и прави земљотрес је био прелазак Милка Ђуровског и након тога- издаја оног са турбаном на глави. Ово је чиста боранија, нека потпише доживотни уговор слободно.

  • Fica

    13. februar 2015 | 00:48

    Uopšte mi se ne bi svidelo da Dauda potpiše za partizan. Sigurno da je on jedan od najboljih stranaca koji je igrao kod nas, šteta što ga Zvezda nije duže zadržala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA