Pogledajte čudesnu baštu Ane Ivanović! (FOTO) (VIDEO)

Jedna od najlepših sportistkinja sveta posetila je najveći cvetni vrt na svetu i savršeno se uklopila u ambijent

  • 1

Srpska teniserka Ana Ivanović, iskoristila je boravak u Dubaiju, gde učestvuje na VTA turniru, da poseti čudesnu baštu u ovom gradu.

Šesta teniserka sveta je iskoristila činjenicu da prvi meč na turniru igra tek u utorak, pa je slobodno vreme iskoristila da poseti jedno od obeležja ovog grada.

Ana je privlačila pažnju posetilaca bašte, a primetili su je i novinari iz Dubaija, koji su uradili i prilog o njenoj poseti u najvećoj bašti cveća na svetu.

- Osećam se predivno ovde.  Dok sam bila mala živela sam u kući u kojoj smo imali mnogo cveća, tako da me boravak ovde vraća u detinjstvo.

- Ovde mi je prelepo, obožavam cveće i stekla sam puno pozitivne energije na ovom mestu - izjavila je Ana Ivanović.

Printskrin: Youtube/GulfNewsTV Printskrin: Youtube/GulfNewsTV

U sledećem video snimku možete pogledati kompletan televizijski prilog Aninog boravka u bašti, gde je sijala i privlačila pažnju kao najlepši cvet.

Naša teniserka takmičenje na turniru započinje u utorak, a protivnica joj je Sabine Lisicki. Meč je drugi na programu na centralnom terenu, a program počinje od 12 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA