Junajted bio na ivici bruke, ali je za 7 minuta zakazao meč sa Arsenalom (VIDEO)

Crveni đavoli gubili od Prestona, međutim Erera, Felaini i Runi su zablistali kada je bilo najpotrebnije - 3:1

  • 1

Preznojavao se Luj van Gal na početku drugog poluvremena kada je Preston poveo protiv njegovog Mančester junajteda i najavio potencijalno iznenađenje pete runde FA kupa. prisetio se Holanđanin verovatno bruke protiv Nots Kauntija u Liga Kupu, ali su Đavoli za samo sedam minuta preokrenuli utakmicu i slavili sa 3:1 (0:0).

Nakon mršavih 45 minuta, Skot Lerd je u drugom minutu drugog poluvremena matirao Davida De Heu. Pesma domaćij navijača sa tribina dodatno je ukopala goste koji su srećnim golom Andera Erere u 64. minutu izjenačili, a već u 71. minutu su imali rezultat koji ih je vodio u četvrtfinale.

Do njega su došli zahvaljujući spretnosti Maruana Felainija koji je postao ključni igrač Van Gala. Belgijanac je u poslednje vreme počeo da pruža partije nalik onima u Evertonu zbog kojih je i došao na Old Traford.

Konačan rezultat postavio je Vej Runi iz penala u 89. minutu, a prethodno je nad istim igračem i načinjen kazneni udarac. Ovom pobedom Junajted je rezervisao susret sa Arsenalom na svom stadionu 7. ili 8. marta.

U ostalim mečevima četvrtfinala sastaće se Liverpul - Blekburn, Bredford - Riding i Aston Vila - VBA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    17. februar 2015 | 00:03

    Provaljeni jaki timovi, namestaljke za kladionice. Slab Tim prvo da go a onda ovi rokaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA