NE KAČI SE S NJOM: Najbolja žena automobilista na svetu napala drugog vozača! (VIDEO)

Danika Patrik je pobesnela na Danija Hamlina koji je uspeo po drugi put u nedelju dana da joj uništi auto, a umalo i da je košta kvalifikacije za trku u Dejtoni

  • 0

Danika Patrik je najuspešnija žena automobilista u istoriji i jedina koja je uspela da trijumfuje u Indikar trci. Sada se takmiči u NASKAR-u, a na kvalifikacijama za čuvenu trku u Dejtoni u nedelju pokazala je da itekako ume da pobesni i pokaže zube svojim kolegama.

Pošto već ima mnogo godina trkačkog iskustva iza sebe jedna od najlepših svetskih sportistkinja zna kako da se nosi sa drugim vozačima. Iako deluje nežno kada je vidite, ume još kako da poludi. a to je najbolje osetio Deni Hamlin koji je u drugoj kvalifikacionoj trci uspeo da je izbaci sa staze, tako što joj se približio previše, a njen auto se okrenuo i sudario sa druga dva i završio na travi.

Da stvar bude još gora, njoj je bio potreban plasman mešu prvih 15 vozača kako bi se kvalifikakovala za trku i u tom trenutku je bila osma, pre nego što je izletela sa staze posle čega je morala u boks i vratila se tek na 18. poziciju. Međutim, uspela je nekako uz pomoć timskog kolege da se domogne 10. mesta i ostvari kvalifikaciju.

Ipak, to je nije umirilo, niti sprečilo da se po završetku treninga kao osica ustremi na Hamlin, koji je uspeo po drugi put u ove dve nedelje da joj uništi automobil.

Danika je prosto poludela i dotrčala do njega i uhvatila ga za grudi pitajući ga zašto je to uradio i to dva puta, a u njenu zaštitu je stao i bivši šampion i šef njenog tima Toni Stjuart koji poručio Hamlinu da pogleda snimak, pošto je ovaj tvrdio da ako je iko čuva na stazi to je on i da joj je dao čak i previše prostora.

Pogledajte kako je to izgledalo i zapitajte se šta bi bilo da nije uspela da se kvalifikuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA