MEJVEDER vs PAKJAO: Zakazana borba veka! Šta mislite, za koliko su rasprodati hoteli?

Američki i filipinski bokser ukrstiće rukavice 2. maja u Las Vegasu, u Areni koja prima 16.800 gledalaca

  • 6

Amerikanac Flojd Mejveder i Filipinac Mani Pakjao boriće se za titulu svetskog prvaka u velter kategoriji 2. maja u Las Vegasu, saopštili su organizatori ovog meča koji su istakli da su sobe za hotele planule za neverovatnih 15 minuta.

Očekuje se da će ovaj meč doneti zaradu od oko 250 miliona dolara, što će biti rekord u istoriji boksa. Otuda i ne čudi što dva noćenja za prva dva dana maja, vikenda za kada je zakazan meč, iznose 615 dolara.

Mejveder i Pakjao će se boriti u MGM Grand Garden Areni u Las vegasu koja prima oko 16.800 gledalaca i sasvim sigurno ćče biti mala za sve one koji bi želeli da ovaj meč gledaju uživo.

- Ono što je svet čekao je konačno tu. Mejveder protiv Pakjaa, 2. maja 2015. godine, sve je dogovoreno. Obećao sam navijačima da ćemo ovo dogovoriti i uspeli smo. Drago mi je što je moja odluka da se sastanem sa Manijem i razgovaram sa njim o ovoj borbi doprineo tome da dogovor bude postignut - rekao je Mejveder.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Mejveder i Pakjao gledali poraz Majamija i dogovorili ''borbu veka'' (VIDEO)

Tridesetsedmogodišnji Mejveder, vlasnik pojaseva u WBC i WBA verziji, nepobeđen je u 47 mečeva, dok Pakjao ima 57 pobeda i pet poraza u ukupno 64 borbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA