Mihajlović utrčao na teren u derbiju Đenove i napao svog igrača! (VIDEO)

Potpuno je izgubio kontrolu nad sobom nakon poslednjeg zvižduka Mihajlović i bes počeo da iskaljuje na fudbaleru koji ga je umalo koštao poraza

  • 10

Pomračilo se Sinišu Mihajloviću pred očima u poslednjem minutu derbija Đenove, kada je prečka spasla njegovu Sampdoriju poraza, a zatim njegov golman jedva intervenisao na gol liniji. Sav svoj bes srpski trener je iskalio na svom igrači Vasku Reginiju koji je pogrešio.

Odmah je uleteo šef stručnog štaba Sampa na teren i došao do nesrećnog Reginija koga je počeo da vuče za dres i odguruje, a umešali su se i ostali igrači koji su pokušavali bezuspešno da ga odvoje. Na kraju su uspeli nekako da ga smire, mada po njegovom izrazu lica koji je imao kada je krenuo u svlačionicu ne bismo voleli da budemo u koži Reginija.

Utakmica između Sampdorije i Đenove je završena bez pobednika, a ekipa koju predvodi bivši selektor Srbije je tako nastavila niz slabih rezultata i mečeva bez pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA