Kako je dug Partizana povećan sedam puta u roku od sedam dana?

Predsednik FK Partizan Zoran Popović je pre samo sedam dana saopštio koliki je dug kluba za porez državi, ali je to demantovao član UO Ivan Maričić i izneo podatke koji su zvanični

  • 7

Fudbalski klub Partizan izašao je u sredu sa podacima o svojim dugovanjima koja iznose skoro 15 miliona evra.

Međutim, problem je u tome što se ove informacije uopšte ne podudaraju sa inofrmacijama koje je pre nekoliko dana dao predsednik kluba Zoran Popović.

Prvi čovek crno-belih je izjavio da je dug za porez državi 700.000 evra, ali je to demantovao član UO Ivan Maričić koji je u sredu saopštio da klub iz Humske duguje 4,7 miliona evra, što je skoro sedam puta više u odnosu na pre nedelju dana.

Ipak, nije to sve.

Foto: FK Partizan Oni pričaju potpuno drugačiju priču Foto: FK Partizan

Popović je takođe izjavio da Partizan neće podići kredit od banke, ali posle nedelju dana Maričić izjavljuje da je kredti podignut jer nisu znali da li će dobiti novac od Škuletića.

Sve u svemu čini se da postoji dezorganizacija u klubu a to je rekao i član UO Ivan Maričić

- Ne smemo da imamo nepotrebne troškove. Kluba mora da se zategne na svim nivoima i rukovodi po tržišnim prinicipima. Analiza će pokazati da li imamo višak zaposlenih. Neophodno je uvesti red, od portirnice do samog vrha, kako bi se upravljalo klubom - poručio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA