LAGANA NOLETOVA POBEDA! Turčin nije imao šanse protiv najboljeg na svetu!

Srpski teniser se plasirao u polufinale turnira u Dubaiju

  • 6

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je ponovo prilično lako zabeležio još jednu pobedu na turniru u Dubaiju, gde je obezbedio plasman u polufinale i novi okršaj sa Čehom Tomašem Berdihom.

Đoković je prvi put pobedio nepoznatog tenisera iz Turske sa kojim se nije nikad nije sastajao, Marsela Ilhana, rezultatom 6:1, 6:1, za oko 50 minuta igre.

Nole je rutinski odigrao protiv Turčina, kom je već na početku meča oduzeo servis, a posle desetak minuta je već vodio 4:0. Ilhan je uspeo da se "upiše" u šestom gemu, a Srbin je ubrzo potom osvojio prvi set, posle svega 20 minuta igre.

Ipak, Ilhan je na startu drugog dela igre pokazao jači otpor, i uspevao je da dođe do tri brejk šanse. Đoković ipak nije dozvolio iznenađenje, uspevao je da ukloni opasnost po njegov servis.

Zato je u narednom gemu, Đoković napravio brejk bez izgubljenog poena, i najavio novo ubedljivo osvajanje seta i kraj meča.

Dakle, Nole će se za mesto u finalu boriti protiv Berdiha, koji je savladao Sergeja Stahovskog 6:3, 4:6, 6:2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA