Kraljevčani za pola sata razgrabili karte za meč Srbije i Hrvatske u Dejvis Kupu!

Red ispred hale sportova nastao još u ranim jutarnjim časovima, a nekoliko stotina Kraljevčana se pognutih glava vratilo kući, jer karata nije bilo već posle pola sata

  • 4

Veliko interesovanje je vlada za najveći sportski događaj koji će se održati u Kraljevu, a s obzirom da je kapacitet hale 3.100 mesta očekuje se da ista bude dupke puna.

Od ove brojke za meč Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske, u prodaju se pušta oko 1.500 karata, jer je Teniski savez Srbije u obavezi da jedan deo ulaznica obezbedi sponzorima, hrvatskom savezu i brojnim gostima.

Hrvati dovode povređenog Čilića u Kraljevo!

Prema slobodnoj proceni, samo stotinak srećnika u Kraljevu dokopalo se kompleta ulaznica za sva tri dana, i to po ceni od 5.000 dinara, dok su se stotine ljubitelja tenisa kući vratili praznih šaka.

-U prodaju su pušteni kompleti ulaznica na biletarnici i preko interneta. Jedna osoba mogla je da kupi najviše dva kompleta. Za prodaju i distribuciju karata zadužena je firma "DD tiket", tako da nemam informaciju koliko se kompleta našlo u slobodnoj prodaji na biletarnici - rekao je Predrag Petronijević, predsednik Teniskog saveza zapadne Srbije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SSSS.

    28. februar 2015 | 10:00

    Od 150000 stanovnika KRALJEVU je kao domacinu prodato 100 (sto) karata ,za goste predlazem lep docek i za spavanje naplatiti po 100EU po osobi.

  • Kraljevčanin

    28. februar 2015 | 10:33

    To lspred biletarnice je bila samo farsa za javnost i mazanje očiju, ljudi su dan dva ranije uveliko hvalili sa kartama kako su ih nabavali preko veze i prijatelja iz organizacije meča. Mogu lično da pokažem čoveka koji je kupio 14 kompleta karata odjednom sva sedišta jedno do drugog, toliko i o tome....

  • Zarko

    28. februar 2015 | 10:31

    Nisu kraljevcani razgrabili karte nego sponzori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA