BOMBA: Nenad Peruničić se vraća iz penzije, oblači Zvezdin dres!

Legenda svetskog rukometa neće pomagati crveno-belima samo sa klupe već i na terenu! Očekuje se da popularni "Terminator" zaigra na sledećem meču protiv Železničara

  • 16

Rukometaši Crvene zvezde na korak su od najvećeg pojačanja u poslednjih nekoliko sezona, jer se Nenad Peruničić vraća iz penzije!

Prema saznanjima "Sporta" jedan od najboljih rukometaša ikada i još uvek najbolji strelac Lige šampiona, registrovan je u Rukometnom savezu Beograda.

Ostaje samo da se završi licenca, a glavni razlog za povratak Peruničića na teren su ogromni kadrovski problemi u Zvezdi. Crveno-beli, što zbog povreda što zbog odlazaka ne mogu da računaju na osam igrača!

Peruničić će tako po treći put obući Zvezdin dres, prvi put od 2008. godine, kada je sa crveno-belima osvojio titulu.

Ne razmišlja se o plej-ofu, već da se sačuva prvoligaški status, a sa legendarnim Peruničičem u dvostrukoj ulozi opstanak ne bi trebao da bude upitan.

Foto: rkcrvenazvezda.rs Foto: rkcrvenazvezda.rs

Prvotimci Crvene zvezde pričaju da se Peruničić iako ima 44 godine nalazi u zavidnoj formi i da je na pripremama bio i više nego aktivan.

Anegdota je da šutira najjače u ekipi, a ako sve prođe kao što je planirano, Zvezdini navijači će imati priliku da se uvere u to već na sledećoj utakmici protiv Železničara.

Peruničić je karijeru završio 2009. godine u Budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA