OVO MOŽE SAMO ONA: Ronda Rouzi za 14 sekundi odbranila UFC titulu! (VIDEO)

Svaki put nadmaši sebe, jer je u prethodnom meču nokautirala protivnicu za samo 16 sekundi, a ukupno su njene poslednje tri borbe trajale 96 sekundi i zato je najbolja u istoriji

  • 2

Niko, ali niko ne može da uradi ono što može Ronda Rouzi! UFC šampionka sa ponosom nosi tu titulu, ali i onu za najbolju ženu borca u istoriji MMA. Ona je prethodne noći odbranila svoj šampionski pojas nakon što joj je Ket Zingano predala bornu u prvoj rundi, odnosno bila primorana da to učini.

Nije ovo nikakav šok, naročito za poznavaoce MMA, ali realno, niko to nije uspeo da učini za samo 14 sekundi u borbi za titulu. Po peti put u karijeri odbranila je svoj pojas, a da publika u prepunom "Stejpls centru" u Los Anđelesu nije bila ni svesna šta se dogodilo.

Samo što su počeli da navijaju i spremili se za spektakl, ona ih je uskratila sa dva vrhunska poteza i na kraju polugom na ruku posle koje Zinganovoj nije preostalo ništa drugo nego da preda meč. Podsetimo samo da kada je prethodni put branila titulu prvaka, Rondi bilo potrebno samo 16 sekundi da nokautira protivnicu.

Dakle, za ovu devojku nema nikakvih neslavladivih prepreka, jer ih ona sve preskače sa lakoćom i na brzinu kao da žuri da završi i ostale poslove. Ukupno njene poslednje tri borbe trajale su 96 sekundi i zato je ona najdominantiniji MMA šampion ikada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA