MAKSIMOVIĆ - IDOL NAVIJAČA TORINA: Italijanima smeta što postim!

"Doktoru ovde smeta kada postim pošto onda mora da obezbedi ribu na jelovniku, a ja sam od malena navikao da poštujem srpsku tradiciju", ispričao je nakadašnji fudbaler Crvene zvezde

  • 3

Srpski reprezentativac Nikola Maksimović je jedan od oslonaca Torina u sezoni kada klub pravi vrhunske rezultate i najbolje u svojoj istoriji. "Bikovi" su se domogli osmine finala Lige Evrope, a sasvim solidno guraju i u Seriji A.

Uz sve te uspehe, Srbin je jedan od miljenika navijača "Tora" koji cene njegovu požrtvovanost, a to se može videti na svakom koraku u gradu. On je za "Sport" otkrio kako je igrati u jednoj od najjačih svetskih liga i u timu čiji je gradski rival Juventus, kao i o mnogim drugim stvarima.

- Posle igranja u Crvenoj zvezdi, omiljenom klubu, prolazim kroz sjajan period u karijeri. Imamo skladan tim sa poznatim igračima, Kvaljarelom, Amaurije, Maksijem Lopezom - započeo je Maksimović koji se dotakao i sjajnih rezultata koje ekipa ostvaruje u 2015. godini.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Nismo izgubili na osam prethodnih utakmica. U odličnom smo ritmu, a sve je preokrenuo meč protiv Intera na "Đuzepe Meaci" kada smo u poslednjem minutu došli do gola. To je dovelo još više navijača na stadion. Uvek imamo oko 15.000 navijača na utakmici. Ovde se od pobeda živi, a porazi se brzo zaboravljaju, a najviše nas je zaboleo poraz od gradskog rivala Juventusa u zadnjem minutu - rekao je Maksimović za "Sport".

Nema tu nikakvog spora da stranci koji igraju u Italiji se nalaze pod posebnim nadzorom i da se svaki njihov potez tri puta proverava, a to ga je svestan i srpski defanzivac koji je imao prilike da oseti to na svojoj koži.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Karantin nam je sličan kao kod nas, obroci se spremaju posebno za sportiste, samo doktoru ovde smeta kada postim pošto onda mora da obezbedi ribu na jelovniku, a ja sam od malena navikao da poštujem srpsku tradiciju. Testenina se jeda bez jaja, pa sa te strane nema problema - ispričao je Maksimović.

(Telegraf.rs/Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA