NOVI ZVEZDIN PROMAŠAJ: Salami poručio da se ne vraća u Srbiju!

Nigerijac je završio svoj boravak na Marakani, a da ga nije ni započeo, čime je nastavio tradiciju promašenih pojačanja crveno-belih

  • 3

Kao što se i očekivalo, a samo se čekala potvrda! Fuad Salami neće odigrati nijedan minut u zvaničnim utakmicama za Crvenu zvezdu. Nigerijski napadač koji je otišao u domovinu navodno da bi uzeo sertifikat koji mu nedostaje da bi bio registrovan za šampiona Srbije, poručio je da se više neće vraćati na stadion "Rajko Mitić".

- Odužilo se čekanje. Moj menadžer je primetio da klub ima finansijskih problema prema drugim igračima. Pokušavao sam da rešim problem sa sertifikatom i onda sam shvatio da je najbolje za mene da se vratim u Nigeriju. Nije imalo smisla da ostajem. Meni su potrebne utakmice i zato sam se vratio u svoj klub - poručio je Salami.

Podsetimo da je Nigerijac došao u Ljutice Bogdana sa oreolom reprezentativca "super orlova", ali od samog početka bio je praćen problemima. Prvo je propustio prvi deo priprema zbog viška kilograma, onda je boravio u Turskoj, gde je razočarao generalnog direktora Terzića kvalitetom i zalaganjem, da bi se pojavio i problem sa registracijom, mada je u tom trenutku bilo jasno da će biti promašaj i da je daleko od tima.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Prednost je uveliko bila na strani Jovića, Parkera i Orlandića, a s obzirom da je bio na šestomesečnoj pozajmici teško da bi i dobio bilo kakvu priliku da se pokaže. Dakle ovo je bio još jedan ćorak na Marakani, ali na svu sreću barem je čitava stvar rešena odmah na početku i sasečena u korenu,a ne kao što je bilo ranijih godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA