ŽENI SE STOJKE: Evo ko je Bojanina nasledica!

Golman sprske reprezentacije po drugi put će stati na ludi kamen, a izabranica je Valentina Pupovac, studentkinja iz Pjevalja

  • 8

Vladimir Stojković, bivši golman večitih rivala, Crvene Zvezde i Partizana,  planira da izgovori sudbonosno da po drugi put, sada sa Valentinom Pupovac sa kojom je u vezi godinu i po dana.

Vladimir planira venčanje sa studentkinjom iz Pljevalja na leto, kada se bude vratio iz Izraela, gde igra za Makabi Haifu.

- Valentina je često kod njega u Izraelu. Nije se preselila zbog obaveza na fakultetu. On je još pre godinu dana shvatio da je ona prava osoba za njega i nedavno je rešio da s njom sklopi brak - rekao je neimenovani izvor i dodao da par još nije odredio datum svadbe, ali da će se to dogoditi tokom leta.

Pre Valentine, Stojke je bio u vezi sa voditeljkom "Bulevara delikates" Dejanom Živković, i u braku sa Bojanom Rajević, sa kojom ima sina Lava i sa kojom se burno rastao uz teške reči.

Foto: Promo, Vladimir Gašić Foto: Promo, Vladimir Gašić
Foto: Promo River Foto: Promo River

Stojković je o prvoj ženi objavio i "otvoreno pismo" na Fejsbuku u kojem ju je nazvao igračicom oko šipke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA