Vujošević: Pa šta ako Nole navija za Zvezdu ako je korektan čovek!

Niko nije savršen, pa ni Nole, ali on je veličanstven čovek, sportista neverovatnog formata, opušten, neumišljen, na zemlji, koji je imao mnogo humanitarnih akcija i pomagao Srbiji, rekao je trener Partizana

  • 30

Trener košarkaša Partizana, Duško Vujošević, istakao je da mu je drago što je najbolji teniser sveta, Novak Đoković gledao derbi meč sa Crvenom zvezdom u Pioniru.

Vujošević je dodao da nije dobro što su navijači Partizana vređali srpskog tenisera, jer bez obzira što je navijač Zvezde on je pre svega korektan čovek.

- Drago mi je što je bio na utakmici, uveličao je spektakl. Nismo se videli posle, ali je poslao čestitke preko Saše Danilovića - rekao je Vujošević za "Kurir"

- Moje mišljenje o Novaku je pozitivno jedino mi smeta što navija za pogrešan tim. Nije mi milo što su ga navijači vređali , žao mi je. Došao je na Partizanovu utakmicu i

zašto da mu se to događa?

DULE VUJOŠEVIĆ: Ne navijam više za tebe, Novače!

Delija i Grobar jedan do drugog: Đoković i Troicki gledali derbi u Pioniru (FOTO) (VIDEO)

Dok Troicki peva “Dobro pamtim sve”, Nole pored njega kulira (VIDEO)

ĐOKOVIĆ: Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim Partizan!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- To nije dobro. Niko nije savršen, pa ni Nole, ali on je veličanstven čovek, sportista neverovatnog formata, opušten, neumišljen, na zemlji, koji je imao mnogo humanitarnih akcija i pomagao Srbiji.

- Pa šta ako navija za Crvenu zvezdu ako je čovek korektan.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Novak je i sam rekao: „Navijam za Crvenu zvezdu, ali ne mrzim Partizan.“ Ni ja nemam mržnje u sebi što se tiče igrača, stručnog štaba, pa i korektnih navijača Crvene zvezde.

- Ali kada postoji jedan zaslepljeni navijač, onda to ne valja. Šta bi ti ljudi bez Noleta, jer on i njima priređuje neko zadovoljstvo. Nastupiće sada u Kraljevu za Srbiju, tako da ne može sve da se posmatra samo kroz navijačko opredeljenje - kaže trener Partizana.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oki

    3. mart 2015 | 11:46

    Ja sam grobar ali na mene nemoze Niko da utice sto se novaka tiče novak može da navija za koga hoće Nole je kralj

  • Srbija

    3. mart 2015 | 10:27

    Dokazi sad ti to ovim glodarima koji su vredjali Novaka,stvarno sramota,ja sam navijac Zvezde i zaista navijam za Partizan kad igra protiv nekih evropskih ekipa,ali ovo sto su navijači uradili me je toliko izritiralo da se poneki put pitam da li je moguce da ima tako primitivnih i zaslepljenih ljudi.

  • Charlie

    3. mart 2015 | 10:43

    Jos jedno vrhunsko licemerje u nizu. Trener koji ne koristi usluge rominga je prvi vredjao Noleta jer ide na Zvezdine utakmice. Sada ga kao branii i navodno mu je zao zbog postupka neinteligentnih,uplakanih i podeljenih simpatizerki kk secanje nis koje su sve nervoznije zbog sve izvesnijeg katancenja kluba. Njima je njihov bivsi igrac Sinovec sve rekao u jednoj jedinoj recenici KADA POMINJETE NOVAKA MORATE DA USTANETE. Pametnom dosta i bravo za Sinoveca koji ih je nevidjeno spustio.Ipak su Delije nosioci gradskog gospodskog duha, a rumene crno bele seka perse su nosioci primitivizma, prostakluka, rurala i provincije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA