KONAČNA ODLUKA: Sudije su Partizan oštetile, ali i počastile! (VIDEO)

Zasedala je Sudijska komisija FSS

  • 9

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije zasedala je u utorak, i ustanovila greške arbitara u prva dva kola prolećnog dela sezone.

Kada je u pitanju sporna situacija na utakmici Partizan - Radnički Niš (0:0), članovi komisije ustanovili su da je pomoćni sudija Vladimir Čađenović napravio propust u 72. minutu, kada je signalizirao ofsajd poziciju neopravdano, posle čega je poništen gol Petra Grbića.

Sudija Čađenović će zbog toga pauzirati u narednih nekoliko kola.

Takođe, ustanovljena je i greška arbitara Srđana Jovanovića i Nemanje Petrovića na meču Partizan - Voždovac (3:3), jer  nisu dosudili prekršaj Ivana Šaponjića, nakon čega su crno-beli postigli izjednačujući pogodak.

Prihvaćeni su i dodatni izveštaji sa mečeva OFK Beograd -Vojvodina, Donji Srem - Borac i Rad - Novi Pazar, pa će arbitri sa ovih utakmica biti, takođe, na pauzama, ili sa izmenjenim ocenanama, prenose "Novosti."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mladen sp

    3. mart 2015 | 19:30

    Partizan ostecen? Zato ce sutra sneg da pada....

  • Dragomir

    3. mart 2015 | 20:10

    Ovo ne moze nikada biti isto ! Ponisten je regularan gol i izgubljena DVA boda ! A prvi slucaj , greska daleko manja i bez namere , kako bi neko mogao znati da ce posle toga tek pasti gol !?? Smesno ! Pa cak i da je "cascen" sa tim bodom , Partizan sada ima bod manje! Nije isto , nimalo !

  • Srbin

    3. mart 2015 | 20:09

    Pa nista neka uzmu dva boda iz dva meca a nama daju tri za realnu pobedu protiv radnickog ako se vec razmatra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA