ZVEZDAŠI, GDE STE? Za meč protiv Makabija prodato samo 1.500 karata!

Iz kluba su pozvali navijače da dođu na utakmicu sa aktuelnim prvakom Evrope kako bi trijumfom proslavili 70. rođendan Sportskog društva

  • 54

U Crvenoj zvezdi prodaja karata za utakmicu sa Makabijem ne ide kako su planirali, a to potvrđuje i činjenica da je prvog dana kada su puštene u prodaju ulaznice prodato samo 1.500 karata, što je neuobičajeno malo, naročito, ako se uzme u obzir da se meč igra u Areni.

Crveno-bela porodica slavi svoj 70. rođendan u sredu, a u košarkaškom klubu smatraju da je to idealna prilika da navijači dođu u što većem broju kako bi zajednički sa igračima proslavili rođendan uz trijumf nad aktuelnim šampionom Evrope, a zbog toga su uputili i poziv navijačima.

- Zvezda te zove, jer Zvezdi si potreban. Baš ti. Tvoja podrška i tvoja energija. Jer, samo uz tvoju pomoć košarkaši Crvene zvezde Telekom mogu da dođu u priliku da pobede aktuelnog prvaka Evrope – Makabi - stoji u pozivu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Takođe, pristalice da dođu u što većem broj u Beogradsku arenu na proslavu rođendana pozvao je i trener Dejan Radonjić.

- Ostatak Evrolige igramo za naše navijače da bi im se odužili za vernost koju su nam iskazali do sada. Zahvaljujući njihovoj podršci uspeli smo da ostvarimo istorijski plasman u TOP 16 fazu Evrolige i da budemo u društvu takvih velikana kao što su Real, Makabi, Barselona, Panatinaikos - rekao je u utorak Radonjić.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Navijači Zvezde su do sada bili najvernija publika u Evroligi pošto je prosečno 15.500 hiljada ljudi pratilo mečeve srpskog kluba, ali čini se da je interesovanje za to opalo u trenutku kada su crveno-beli izgubili sve šanse za plasman u četvrtfinale.

Karte za utakmicu sa "ponosom Izraela" koštaju od 600 do hiljadu dinara, a utakmica se igra u četvrtak od 20.45.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kasper

    4. mart 2015 | 15:37

    Duhovi sever opet prave rekord

  • Gejlija iz Ivanjice

    4. mart 2015 | 13:25

    U Stjepana Supanca 15a.Gde bi bili?

  • Rade

    4. mart 2015 | 14:42

    Eto vam novog rakorda,bravo.Pa zar se tako navija za mega galaktički klub koji če osvojiti EL.Šta je panteri,umorili ste se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA