Navijači još u 1h noćas stajali u redu za karte protiv Hrvata!

U Kraljevu je od osam časova pušten u prodaju dodatni kontigent karata za Dejvis kup meč između Srbije i Hrvatske, a pojedini navijači čekali su nekoliko sati ne bi li ih kupili

  • 0

U Kraljevu je osam časova pušten u prodaju dodatni kontigent karata za Dejvis kup meč između Srbije i Hrvatske, koji se igra u ovom gradu.

Pojedini navijači čekali su u redovima još od jedan sat posle ponoći, ne bi li se domogli vrednog parčeta papira. U vreme kada su puštene karte, po rečima očevidaca, ispred biletarnice je bilo oko 850 ljudi.

Predrag Petronijević, predsednik TS Zapadne Srbije apelovao je na sve navijače da na mečeve dolaze sat do sat i po vremena pre početka, kako bi se izbegle gužve i eventualna tenzija.

- Svi navijači moraju da se ponašaju u skladu sa pravilima, da ne bude buke između gemova, da ne vređaju nikoga i da navijaju sportski. Molim sve da na mečeve dolaze ranije, sat ili sat i po vremena ranije, kako bi se izbele gužve i eventualne tenzije.

- Biće zabranjeno unošenje bilo kakvih uvredljivih parola na nacionalnoj osnovi, kao i slanje poruka sa političkom konotacijom. Takođe, licima u alkoholisanom stanju neće biti dozvoljen ulaz - rekao je Petronijević.

Printkskrin: Youtube/Kraljevo Online Printkskrin: Youtube/Kraljevo Online

MAMA, MAMA, VIDEO SAM NOLA! Deca Kraljeva oduševljena što su prvi put i životu videla Novaka Đokovića! (FOTO)

LUDILO U KRALJEVU: Pogledajte gužvu na treningu Dejvis kup reprezentacije! (FOTO)

Podsetimo, prethodne nedelje je izbio veliki skandal oko prodaje karata u Kraljevu, jer najveći deo nije ni pušten u slobodnu prodaju. To je izazvalo oštru reakciju Novaka Đokovića, posle čega su intervenisali i nadležni organi, što je pomoglo Kraljevčanima da ipak mogu da kupe kartu i prisustvuju velikom događaju u svom gradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA