LEPA VEST ZA GROBARE: Vulićević spreman za derbi!

Desni bek Partizana očekuje povratak na teren već za mesec dana, što znači da će biti u konkurenciji za duel protiv Crvene zvezde

  • 4

Desni bek Partizana, Miroslav Vulićević, koji je u 147. večitom derbiju pokidao ligamente kolena, oporavlja se od povrede brže nego što se očekivalo.

Vulićević već trenira pojačanim intenzitetom, počeće da trenira sa ekipom za desetak dana, a povratak na teren očekuje za mesec do mesec

- Oporavak ide po planu, možda čak i brže nego što se očekuje kod ovakve povrede. U utorak idem u Nemačku na kontrolu kod doktora koji me je operisao. Ja se osećam odlično, i već radim pojačanim intenzitetom, tako da bih već za deset dana trebalo da počnem da treniram. Verujem da ću već za mesec dana početi da igram utakmice - rekao je Vulićević za Telegraf.

To bi faktički značilo da će jedan od najboljih igrača crno-belih iz jesenjeg dela šampionata biti spreman za 148. večiti derbi, koji je na programu 18. aprila, koji se igra na stadionu Rajko Mitić.

Vulićević je istakao da mu teško pada da gleda ekipu bez mogućnosti da joj pomogne, a takođe i loši rezultati koje su crno-beli ostvarili u prva dva prolećna kola.

- Teško mi pada da gledam ekipu kada ne mogu da joj pomognem. Nismo imali start kakav smo očekivali, ali prednost je još uvek na našoj strani i ima još puno da se igra do kraja. Sada sam se već navikao pošto je prošlo određeno vreme od povrede, ali nije mi lako zbog rezultata na proleće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    5. mart 2015 | 20:29

    Bravo, najbolji i najborbeniji igrac u Partizanu... eka ti je srecan povratak i neka te zaobidju povrede...

  • PARTIZANCINA

    5. mart 2015 | 15:52

    SRETAN TI POVRATAK MEDJU EVROPLJANIMA

  • Сима

    5. mart 2015 | 14:20

    До дербија ко жив ко мртав!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA