Sitiju prekipelo: Baloteli odlazi zbog napada na Kolarova

Sve manje živaca za ispade tamnoputog Italijana

  • 0

Rukovodstvo Mančester Sitija ima sve manje živaca za ispade tamnoputog italijanskog fudbalera Marija Balotelija na terenu i izvan njega. Poslednji u nizu dogodio se na meču sa Sanderlendom (3:3), kada je pokušao da otme loptu srpskom internacionalcu Aleksandru Kolarovu da bi on izveo slobodan udarac.

Engleski mediji tvrde da je rukovodstvo Sitija sinoć donelo definitivnu odluku o prodaji ludog Italijana, ali iz kluba još nema zvanične potvrde o tome. Prema informacijama britanskog "Telegrafa", Balotelijev agent Rino Mijola, koji je odveo Brazilca Robinja iz Sitija u Milan, navodno je počeo pregovore sa italijanskim prvakom, koji je i ranije želeo da dovede ekscentričnog fudbalera.

Trener Roberto Mančini, njegov zemljak, kritikovao je Balotelija posle utakmice, iako je postigao dva gola. Mančini mu odaje priznanje što je odličan igrač, ali otvoreno kaže da na njega niko živ ne može da se osloni kao na zrelog čoveka. Mančini je priznao da je razmišljao o tome da ga izvede iz igre već posle pet minuta od početka.

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA