ČUKARIČKI: O tituli ćemo pričati pre i posle meča sa Zvezdom!

Brđani pokušavaju da ''spuste loptu'' povodom priča o osvajanju titule, a njihov štoper Zoran Rendulić ističe da će se o njoj moći pričati tek u poslednja tri, četiri kola

  • 4

Zahvaljujući kiksevima Partizana na početku sezone, ali i remiju Crvene zvezde u Nišu, fudbaleri Čukaričkog su se (ne)očekivano uključili u borbu za titulu prvaka Srbije.

Da bi potvrdili da su konkurentan rival, a ne samo trenutno hit JSL, Brđani će morati da savladaju Borac iz Čačka koji ima motiva na pretek da trijumfuje na Banovom Brdu.

- Dosta je novih igrača u Borcu. Ekipa je pokazala više kvaliteta, disciplinovani su i dobra su trkačka ekipa. Pozicija na tabeli ne sme da zavara nijednog trenutaka. Neće biti lako, u ovoj liniji ne postoji nijedna laka utakmica. Spremali smo se cele nedelje, nadam se da ćemo pružiti još bolju igru nego u prethodna dva meča, jer ima prostora za to - rekao je trener Čukaričkog Vladan Milojević.

Ono što je svakako zanimljivo jeste i izjava novog štopera Čuke Zorana Rendulića koji je istakao da će se o titulu ''razmišljati'' tek u poslednja tri, četiri kola, odnosno pre i posle susreta sa Crvenom zvezdom.

Foto: Telegraf/MM Foto: Telegraf/MM

- Nama je svaka utakmica finale, sigurno je da iz treninga u trening podižemo formu. Ima još mnogo da se igra. Pojavila se priča u medijima o osvajanju titule, ali treba spustiti loptu pa ako budemo u ovoj situaciji tri četiri kola pred kraj prvenstva možemo pričati o tome - istakao je Rendulić.

Utakmica 18. kola Jelen Superlige Srbije izmedju FK Čukarički i FK Borac igra se 7. marta od 13.30 na stadionu na Banovom brdu. Ulaz na istočnu tribinu je slobodan, a karte za zapadnu tribinu koštaju 300 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    6. mart 2015 | 20:33

    Cemu se vi nadate.Ovako raspalu zvezdu i partizan,niko nece srusiti narednih 100 godina

  • Deonisious

    6. mart 2015 | 20:31

    Cukaricki do titule,prekinite dominaciju Partizana i Crvene Zvezde

  • Dr. za rock and roll

    6. mart 2015 | 19:28

    Drugarii zvezdu i partizan niski sindjelic moze da pobedi 2 od 5 puta. Liga nam je najslabija u evropi tu neracunam bifse zemlje isti k.... drugo pakovanje ali pored toga nikad jaca do sada u Srbiji- ovo je postao srpski premiere league...svi se bore za prvo mesto i svi su favoriti doduse na granici drugoligasa i ltreceligasa u engesjoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA