Bio je na potpis od Zvezde ove zime, a sad je suspendovan na šest meseci! (VIDEO)

Kapiten ekipe iz Nikšića suspendovan jer je prvo udario jednog igrača Budućnosti, a potom i sudiju

  • 6

Vladimir Jovović, crnogorski reprezentativac koji je ove zime trebalo da potpiše za Crvenu zvezdu, suspendovan je na šest meseci zbog udaranja sudije Miloša Novovića na utakmici Sutjeska - Budućnost!

Kako prenose "Vijesti", kapiten ekipe iz Nikšića suspendovan jer je prvo udario jednog igrača ekipe iz Podgorice, a potom i sudiju, prenose "Vijesti".

"Igraču Sutjeske Vladimiru Jovoviću izrečena je jedinstvena disciplinska mera zabrana igranja u trajanju od šest meseci zbog udaranja protivničkog igrača zatvorenom šakom u predelu glave i leđa, i fizičkog napada na zvaničnika utakmice Miloša Novovića na utakmici 18. kola Telekom 1. CFL odigrane između Sutjeske i Budućnosti", stoji u saopštenju Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Crne Gore.

Za Jovovića je sezona dakle završena, a za reprezentaciju neće igrati na utakmicama kvalifikacija za EURO 2016 u Francuskoj, protiv Švedske i Rusije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dise

    7. mart 2015 | 09:41

    Budala,imao je potencijal veliki. Sad ga nikad nece vise zvat u reprezentaciju.

  • zvezda

    7. mart 2015 | 07:06

    Dovoljan razlog da ne dolazi u Zvezdu. Samo mu jos treba poslati u Niksic i zemljaka Vukana Savicevica.

  • Zoran

    7. mart 2015 | 09:05

    Ovakve normalno dozivotna suspenzija prvo igraca ocigledan crven karton a posle sudija udaren ovo je igrac za medjuopstinsku ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA